Zoals elke week nemen Pure Luxe-oprichter Floris Wyers en topmakelaar Leslie de Ruiter (Christie’s International Real Estate) u weer mee langs ’s lands – en daarbuiten – meest in het oog springend vastgoed. Met ditmaal onder meer het prachtige penthouse van Daley Blind op de Zuidas, een vakantievilla van € 35 miljoen in Marbella én supercars in de woonkamer.

Daley Blind scoort megawinst met verkoop van Amsterdams penthouse

We beginnen in Amsterdam. Aldaar heeft voetballer Daley Blind namelijk zijn penthouse te koop gezet, maar ook binnen afzienbare tijd weer verkocht. De linksback, momenteel actief voor de Spaanse stuntploeg Girona, heeft daarmee een respectabele winst van € 55.000 opgestreken.

Daley Blind Penthouse

Bron: MVA

Het optrekje ligt op de 21e verdieping van het exclusieve appartementencomplex Xavier aan de Gustav Mahlerlaan op de Zuidas en biedt een weelderige levensstijl die elke verwachting overstijgt. Met een royaal oppervlak van circa 320 m² en maar liefst 166 m² aan terrassen, inclusief een jacuzzi-terras, is dit penthouse een symbool van luxe en exclusiviteit, zo zijn ook Floris en Leslie het eens.

Vakantievilla in Marbella kost € 35.000.000

We maken een uitstapje naar het aangename Spanje. Aldaar, in het prachtige Marbella, staat bij Christie’s namelijk een megalomane villa te koop voor maar liefst € 35 miljoen. Het landgoed is voortreffelijk ontworpen met een prachtig, vrij panoramisch uitzicht richting de Middellandse Zee en het Sierra Blanca-gebergte, in de advertentie ook wel samengevat als: ‘gorgeous Andalusian style’.

Villa Marbella

Bron: Christie’s

Wat krijgt u voor dat bedrag? Een authentiek Spaans landgoed dat ligt in een van de meest gewilde gebieden van de Golden Mile, voorzien van 16 slaapkamers en 16 badkamers. Het pand is ingericht door de gerespecteerde Spaanse binnenhuisarchitect Luisa Olazábal en promoot een eclectische en tijdloze stijl. Dat komt tot uiting in de master suite, alsook in de elegante geïntegreerde badkamer en de fraaie eetkeuken. Er is ook een ultramoderne fitnessruimte, een bowlingbaan, een hamam-spa en een verwarmd binnenzwembad. Ontspanning en vermaak worden bovendien gegarandeerd door de massageruimte, de speelruimte met Formule 1-stoelen en de unieke pokerroom. Het geld zonder meer waard, dus.

Supercars in de woonkamer

In het Zuid-Hollandse Leidschendam staat een wel heel bijzonder object te koop. In die plaats staat namelijk een op het oog vrij gewone woonboerderij voor € 4.950.000 in de etalage, maar in de woonkamer is een heuse plaats voor supercars gesitueerd.

Funda Leidschendam

Met een royaal woonoppervlak van 592 m² en een perceel van maar liefst 6548 m², is er meer dan genoeg ruimte om te leven, te ontspannen en te genieten van de natuurlijke omgeving. Met zes luxueuze slaapkamers biedt deze woonboerderij alle comfort en ruimte die u nodig heeft voor een comfortabel en luxueus leven. Maar wat deze woonboerderij – en in het bijzonder de advertentie – echt aantrekkelijk maakt, zijn de exclusieve collectie aan oldtimers. Van zeldzame Ferrari’s tot elegante Porsches. Ze zijn er allemaal te vinden, en staan faliekant in de woonkamer geparkeerd. Een uniek plaatje, en ook Floris en Leslie steken hun enthousiasme niet onder stoelen of banken.

Enfin, dat en veel meer in de nieuwste aflevering van FundaFun. Bekijk de volledige aflevering hieronder: