Terwijl hij momenteel op het voetbalveld in het zonnige Spanje schittert, maakt Daley Blind een onverwachte en opwindende zet buiten de lijnen. Daley Blind zet zijn luxueuze penthouse op de Zuidas van Amsterdam te koop. Het lijkt erop dat de verdediger niet alleen de tegenstanders op het veld uitdaagt, maar ook de vastgoedmarkt betreedt met een flair die alleen een speler van zijn kaliber kan bezitten. Met een prijskaartje van € 5.750.000, toont Blind dat hij niet alleen een meester is in het spel met de bal, maar ook in de kunst van vastgoedverkoop. Mocht de verkoop slagen voor de vraagprijs, sleept de voetballer een flinke winst in de wacht.

Daley Blind zet zijn penthouse in de verkoop en heeft winst van € 3 miljoen op het oog

Daley Blind, een icoon van voetbalgenialiteit, is niet alleen de trotse zoon van de Nederlandse voetballegende Danny Blind, maar ook een legende op zichzelf. Met een jeugd bij AFC Ajax, was Daley al snel een cruciaal onderdeel van het team onder leiding van Frank de Boer, wat resulteerde in vier opeenvolgende landstitels. Zijn uitzonderlijke talent trok de aandacht van Europese grootmachten, waardoor hij voor € 17,5 miljoen naar Manchester United vertrok. Na een glansrijke periode in Engeland keerde Daley terug naar de Johan Cruijff ArenA. Hij was onderdeel van de Ajax-selectie die in 2019 tegen alle verwachtingen in de halve finale van de Champions League wist te behalen. Een kort avontuur bij Bayern München in januari 2023 leidde tot zijn spannende transfer naar het zonovergoten Girona in juli van datzelfde jaar, waar hij met dezelfde ontembare geestdrift en vastberadenheid zijn voetbaldroom nastreeft. En met groot succes, samen met zijn nieuwe ploeg staat Girona op de tweede plaats. Ook geheel onverwachts.

Daley Blind Penthouse

Bron: MVA

Met een scherp oog voor zowel het spel op het veld als de strategieën buiten de lijnen, onthult Daley Blind zijn ondernemerschap met een uitzonderlijk vastgoedaanbod. Volgens de website Bekende Buren zet hij zijn penthouse, gelegen op de Zuidas van Amsterdam, te koop. Het imposante pand, ooit verworven voor een bescheiden bedrag van € 2.272.500, wordt nu aangeboden aan een veeleisende markt met een prijskaartje van € 5.750.000. Daley Blind heeft hiermee de mogelijkheid om een ​​winst te behalen van meer dan € 3 miljoen. Door de verkoop van dit penthouse breidt Daley Blind zijn enorme vermogen alleen maar verder uit.

166 m² aan terrassen, inclusief een terras met jacuzzi

De koper van dit penthouse krijgt echter zeker waar voor zijn geld. Dit spectaculaire penthouse, gelegen op de 21e verdieping van het prachtige appartementencomplex Xavier aan de Gustav Mahlerlaan op de Zuidas, biedt een adembenemend panorama van Amsterdam met zijn fenomenale 360° uitzicht. Met een royaal oppervlak van circa 320 m² en maar liefst 166 m² aan terrassen, inclusief een terras met jacuzzi, belichaamt dit exclusieve penthouse ware internationale allure. Bovendien wordt het leven in Xavier gekenmerkt door comfort en veiligheid, met een afgesloten parkeergarage met drie naast elkaar gelegen parkeerplaatsen, een oplaadunit en een ruime berging, evenals gemeenschappelijke fietsenstallingen op de begane grond.

Daley Blind Penthouse

Bron: MVA

Dit adembenemende penthouse omarmt zijn bewoners met een weelde aan ruimte en luxe. Met een indrukwekkende plafondhoogte van bijna 3.5 meter en verdiepingshoge ramen, biedt het een woonervaring die 24/7 verbluffend is en tegelijkertijd maximale privacy waarborgt. De royale indeling en overvloed aan natuurlijk licht omarmen de bewoners met een gevoel van vrijheid. Intieme verblijfsruimtes vloeien op prettige wijze in elkaar over, waarbij de ruime woonkamer een privé-oase biedt met panoramische vergezichten en een overvloed aan daglicht. De compleet ingerichte leefkeuken, met toegang tot een groot balkon op het zuiden en een royaal kookeiland, nodigt uit tot culinaire hoogstandjes. De loungekamer, voorzien van een tweede keuken, leidt direct naar het royale terras met jacuzzi. De master suite, inclusief dressing room en privébadkamer, biedt toegang tot een tweede ruim terras, terwijl drie ruime slaapkamers, een tweede badkamer, bijkeuken annex waskamer, inpandige berging en hoogwaardige afwerkingselementen, dit droompenthouse completeren.

Voor meer foto’s en informatie kunt u de advertentie bekijken op de website van MVA.