Daley Blind wordt geschat op een vermogen van miljoenen, en het is algemeen bekend dat professionele sporters substantiële inkomsten kunnen vergaren. Daley Blind vormt hierop geen uitzondering. Met een succesvolle carrière als profvoetballer heeft hij niet alleen roem vergaard, maar ook aanzienlijke rijkdom vergaard.

Profvoetbalcarrière en prestaties

Daley Blind, geboren in 1990 als zoon van Yvonne en Danny Blind, heeft het voetbaltalent van zijn familie geërfd. Hij doorliep de jeugdopleiding van Ajax en verwierf al snel bekendheid als veelbelovend talent. Hij heeft gespeeld voor clubs als Ajax, Manchester United en Bayern München, en heeft het Nederlands elftal vertegenwoordigd in maar liefst 100 officiële wedstrijden.

Met zijn indrukwekkende loopbaan heeft Daley Blind niet alleen een aanzienlijk salaris kunnen opbouwen, maar heeft hij ook diverse lucratieve sponsorcontracten gesloten. Hij behoort tot de “Club van 100”, een exclusieve lijst van spelers die minstens 100 officiële wedstrijden voor Ajax hebben gespeeld.

Naast het voetbal: vastgoed en kledinglijnen

Daley Blind heeft zijn financiën verstandig beheerd en geïnvesteerd in verschillende zakelijke ondernemingen. Afgezien van zijn voetbalcarrière is hij eigenaar van drie succesvolle kledinglijnen. Een van deze kledinglijnen wordt verkocht bij Vingino, een gerenommeerd merk voor kinderkleding. Dit stelt hem in staat om naast het voetbal ook op andere terreinen succesvol te zijn.

Wat betreft vastgoed bezit Daley Blind verschillende panden, waaronder acht eigendommen, waaronder drie appartementen in de prestigieuze Amsterdamse wijk Buitenveldert. Bovendien heeft hij een vrijstaande villa in Badhoevedorp van ongeveer € 2 miljoen en een luxe appartement met uitzicht op de Amstel in Amsterdam.

Het privéleven van Daley Blind

Daley Blind is getrouwd met Candy Rae Fleur en samen hebben ze twee kinderen. Het gezin woont in een prachtig luxe appartement in de Xavier-toren op de Amsterdamse Zuidas. Met zijn vermogen heeft Daley de mogelijkheid om zijn familie in alle comfort en weelde te laten leven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daley Blind (@blinddaley)

Inkomen en vermogen

Hoewel het exacte salaris van Daley Blind niet publiekelijk bekend is, wordt geschat dat hij bij Ajax een jaarsalaris van €2.5 miljoen verdiende. Bovenop zijn vaste inkomen heeft hij kunnen profiteren van bonussen door het winnen van wedstrijden en titels.

Met al deze bronnen van inkomsten heeft Daley Blind naar schatting een vermogen van €33 miljoen opgebouwd. Het is duidelijk dat zijn succes op het voetbalveld hem in staat heeft gesteld om financiële onafhankelijkheid te bereiken en het leven te leiden zoals hij dat wenst.

Daley Blind is niet alleen een getalenteerde voetballer, maar ook een slimme zakenman die zijn financiën verstandig heeft beheerd en geïnvesteerd. Met een geschat vermogen van €33 miljoen kan hij volop genieten van een comfortabel leven voor zichzelf en zijn gezin. Zijn succes, zowel op professioneel als zakelijk gebied, illustreert dat hard werken en strategisch denken vruchten kunnen afwerpen.