Zoals elke week nemen amices Floris Wyers en Leslie de Ruiter (Christies International Real Estate) u weer mee langs ’s lands meest megalomane vastgoedobjecten – en daarbuiten. Met dit keer onder meer wonen als een God in Zuid-Frankrijk, een penthouse op de Amsterdamse Pontsteiger ter waarde van € 6.250.000 en “Saint-Tropez in Brabant”.

Penthouse in de Amsterdamse Pontsteiger moet ruim € 6 miljoen in het laatje brengen

We beginnen in de hoofdstad, waarin in de prachtige Pontsteiger wederom een adembenemend appartement te koop wordt aangeboden. Deze locatie staat vooral te boek als de plek waar het klaarblijkelijk onverkoopbare penthouse van de Nederlandse miljardair Adriaan Mol gesitueerd is. Mol betaalde in 2018 ruim € 4,2 miljoen aan de bekende ondernemer Won Yip voor het onderkomen, maar zette hem al vrij snel weer in de verkoop. Het pand lijkt echter aan de straatstenen niet kwijt gekund.

Penthouse Pontsteiger

In diezelfde Pontsteiger staat ook een ander penthouse te wachten op een nieuwe eigenaar. Gelegen op de 25e verdieping biedt de woning een unieke ambiance, gecompleteerd met een waanzinnig uitzicht over de stad. De elegantie en verfijning van het interieur valt bij onze amices flink in de smaak. Naast een royale woonkamer en keuken, heeft de volgende bewoner de beschikking over twee luxueuze slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Het is slechts een topje van de ijsberg, en we raden u dan ook aan om de advertentie eens met eigen ogen waar te nemen.

Wonen als een God in Zuid-Frankrijk

We verplaatsen ons naar de idyllische Franse Côte d’Azur. Aldaar, in het gehucht Roquebrune-Cap-Martin staat namelijk een prachtig landgoed te koop, voor een goede € 55 miljoen. Onderdeel van de befaamde ‘cinquante cinq’-club, biedt deze megalomane villa aan de Zuid-Franse kust zeker 8611 m² aan woonoppervlak, acht slaapkamers, negen badkamers, zeven woon- en eetkamers, keuken, thuisbioscoop, fitnessruimte, garage en nog veel meer.

Woning Côte d'Azur

Bron: Real Exterior

“Saint-Tropez in Brabant” staat op Funda te koop voor € 7.750.000

We sluiten af met een stukje Frankrijk in Nederland. In het Brabantse Oisterwijk staat namelijk een object te koop, dat in de advertentie wordt bestempeld als “Saint-Tropez in Brabant”. Deze uiterst moderne villa staat in het dorp Oisterwijk in Noord-Brabant, vlakbij Tilburg, en wordt door de makelaar getypeerd met vergelijkingen met notariswoningen, de Limburgse Hoeve en Saint-Tropez. De moderne stulp werd eind 2018 opgeleverd en is op het warme zuiden georiënteerd, afgetopt met een inpandig gastenappartement voor au-pair of personeel, tuinhuis, een buitenterras van zo’n 270 m² en een verwarmd buitenzwembad als absolute finishing touch. 

Villa Oisterwijk

De villa schuilt mysterieus achter twee gigantische poorten, die bijdragen aan het gevoel van veiligheid en comfort. Achter de voordeur schuilt een uiterst riante living, eetkamer en woonkeuken met alle benodigde inbouwapparatuur. Voor € 7.750.000 kan deze megalomane villa zomaar van u zijn.

Dat en nog veel meer in de nieuwste FundaFun. Bekijk de volledige video hieronder: