Om het leven stukken gemakkelijker te maken, kan je de hulp inschakelen van een schoonmaker. Zeker met een bepaalde hoeveelheid aan vierkante meters thuis is dat geen overbodige luxe. Toch ziet niet iedereen het zitten om een wildvreemde in huis te halen. Wellicht is een robotstofzuiger een effectievere oplossing om je huis stofvrij te maken en houden.

 Robotstofzuiger

De link tussen luxe en de Lidl lijkt in eerste instantie ver te zoeken, maar zet dat even uit je hoofd. Niet alles hoeft een prijskaartje met meerdere nullen hebben om een vooruitgang in je comfortabele leven te betekenen. Neem bijvoorbeeld de SILVERCREST® Robotstofzuiger – gewoon te koop bij de webshop van de Lidl.

Robotstofzuiger

Klik op deze link om de robotstofzuiger in huis te halen

Deze robotstofzuiger reinigt volledig opgeladen tot 60 minuten achter elkaar en heeft vijf reinigingsprogramma’s.

  1. Auto – reiniging in evenwijdige banen met 60% overlapping
  2. Spot – reiniging in spiraalvorm met maximale zuigkracht
  3. Hoeken – reiniging langs de plinten
  4. Max – reiniging met maximale zuigkracht; te gebruiken bij de modi auto
  5. Classic – reinigen in willekeurige modus

Hiermee is ‘ie voor haast ieder oppervlak geschikt, van harde ondergronden tot 1 cm hoog tapijt. Zodat je zelf niet hoeft te bukken om ‘m aan de praat te krijgen, kan je ‘m bedienen met je smartphone op afstand.

De stofzuiger kan door middel van een ‘virtual wall’ het werkgebied in kaart brengen met een laserstraal en met een stofreservoir van 600 ml hoef je ‘m niet om de haverklap te legen.

Lovende beoordelingen

De reacties onder de productpagina zijn in ieder geval lovend. Uit 280 beoordelingen hebben 202 het 5-sterren gegeven en 55 4-sterren. “Ik ben enthousiast omdat het apparaat op plekken komt waarvan je niet denkt dat hij er kan komen” aldus een tevreden consument.

De robotstofzuiger, met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, kost slechts € 169 en kan je via deze link op de kop tikken op de webshop van de Lidl.