Recent publiceerde we een artikel over de Platinum Brabus G700. Eerlijk is eerlijk, een mooi ding. Terwijl we de Instagram-pagina van The Platinum Group, het brein achter de getunede G wagon, zagen we ook dat dit Amerikaanse bedrijf een speciale ‘1 of 1’ Mansory Lamborghini Urus heeft gemaakt voor miljardair en tv-personality Kim Kardashian.

‘1 of 1’ Mansory Lamborghini Urus van Kim Kardashian

Kim Kardashian, hét schoolvoorbeeld van ‘stop making stupid people famous’. Ze vergaarde veel media-aandacht nadat er in 2006 een pornografische video van haar opdook en sindsdien is ze niet meer weg te slaan uit de schijnwerpers. Tja, zo kan het leven gaan. Sinds 2007 houdt ze zich voornamelijk bezig met de reality-soap Keeping Up with the Kardashians, waarin het glamoureuze leven van de gelieerde gezinnen Kardashian en Jenner naar voren komen.

kim-kardashian-

Verder is de ex van Kanye West prominent aanwezig op social-media, met 252 miljoen volgers, en voegde ze zichzelf volgens Forbes begin april bij de miljardairs-club. Haar make-upmerk KKW Beauty en haar kledinglijn SKIMS droegen bij aan deze indrukkende prestatie, maar haar rol als realityster zal de overhand hebben gehad. Al met al heeft ze haar schaapjes op het droge staan.

En daar is ze naar gaan leven. Villa’s, sport- en luxewagens, bitje over haar tanden ter waarde van €15.000. Niets is te gek. Dus een widebody-kit Mansory Lamborghini Urus ook niet. Al twintig jaar lang klopt ze bij Platinum Motorsports aan voor haar autobehoeftes. Naarmate haar carrière verder begon te floreren neigde ze ook steeds meer naar elegantere custom-designs. Haar laatste aankoop is een eenmalige Lamborghini Urus.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Platinum Group (@platinum_group)

Dit is hetzelfde exemplaar dat volledig bedekt was met bouclé-stof: een gloednieuwe, fabriekswitte Urus. Deze werd wederom verkocht aan Kardashian door Platinum en vervolgens aangepast met behulp van een Mansory wide-body kit, eenmalige wielen en een zeer speciale verf uit de KK x Platinum Special Pantone-serie.

kim-kardashian

In totaal een kostenpost van $ 600.000, omgerekend € 507.057. Niet onvoorstelbaar prijzig voor iemand met haar bankrekening, maar gezien het aantal aangepaste voertuigen die ze al bezit, tikt het wel lekker aan. Maar goed, Kim Kardashion staat nou eenmaal ook niet bekend als de meest efficiëntste en ze kan zich het uiteraard prima permitteren. Eén Instagram-post en ze heeft de hele aankoopsom er alweer dubbel en dwars uit.

Hetzelfde bedrijf leverde recentelijk ook een Range Rover Autobiography bij haar af. Check de video hieronder hoe dat in z’n werking ging.