De Nederlandse ‘King of Kickboxing’ en opkomende filmster heeft weer een nieuwe wagen aan zijn collectie toegevoegd. Rico Verhoeven heeft al inmiddels een hele vloot aan auto’s op zijn naam staan, waaronder een Audi RSQ8 en een McLaren 720s Spider die hij onlangs nog een nieuw kleurtje heeft gegeven. Maar zojuist kocht de sportheld een nieuwe bak: een Range Rover Sport P510e.

De nieuwe Range Rover van Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is een groot fan van alle machines waar maar een motor in zet, van auto’s tot motoren. Met volle trots onthulde de kickboxer de gloednieuwe vuurrode sportwagen op zijn Instagram. Hij noemt zijn nieuwe auto ‘Red Velvet’, uiteraard vernoemd naar de kleur van de auto.

De Range Rover Sport P510e in ‘Firenze Red’ heeft een vermogen van 400 pk. De wagen klant binnen 5,4 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur. De topsnelheid van deze auto ligt bij de 242 kilometer per uur. Rico heeft de auto gekocht bij een autodealer in Breda, Knook. De sportieve auto heeft daarnaast dankzij de mensen van Urban Automotive speciale 23-inch velgen en sidesteps gekregen, aangezien de Nederland sinds kort ambassadeur is bij Urban Automotive.

Hoewel hij ‘m ongetwijfeld heeft verkregen als onderdeel van een sponsordeal, zou de doorsnee sterveling meer dan anderhalve ton moeten neerleggen om de sleutels te bemachtigen van deze SUV. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Binnenkort zal Verhoeven zijn titel moeten verdedigen. De exacte datum blijft uit, maar zijn volgende tegenstander staat al vast: de Kroaat Antonio Plazibat, de nummer één in de huidige ranking. Maar voor het zover is kan hij vast nog honderden kilometers afleggen in zijn nieuwe, vierwielige aanwinst. Daarnaast is hij niet de enige BN’er die kan opscheppen over zijn nieuwe Range Rover, want ook zijn boezemvriend Joseph Klibansky (kunstenaar) trakteerde zichzelf onlangs op een soortgelijk model.