De volgende tegenstander van ‘The King of Kickboxing’ Rico Verhoeven al een poos bekend: de Kroaat Antonio Plazibat, de nummer één in de huidige ranking. Hoewel een exacte datum uitblijft, windt het gevecht waarschijnlijk pas na de zomer plaats, want Verhoeven moet onder het mes vanwege een knieblessure. De Nederlander zal dan zijn titel moeten verdedigen, maar in tussentijd kan hij zich ontfermen om zijn voertuigen, zoals zijn McLaren 720s.

McLaren van Rico Verhoeven is niet vergeten

We weten met terugwerkende kracht in ieder geval wat er op zijn verlanglijstje van 2023 stond. Namelijk wéér een nieuwe kleur op zijn favoriete bolide. Hoewel hij sinds kort de sleutels van een Audi RSQ8 Urban aan zijn sleutelbos heeft gehangen, is hij zijn McLaren absoluut niet vergeten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Aangezien Verhoeven sinds een aantal maanden een officiële partner van Urban Automotive Europe kan hij profiteren van hun diensten, waaronder het voorzien van zijn auto’s. Vorige maand werd de auto, aangepast door tuningbedrijf Novitec, opnieuw gewrapt, terwijl de velgen en remschijven in neon groen werden vervaardigd. Daar is hij blijkbaar alweer op uitgekeken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Louwman Exclusive (@louwmanexclusive)

The King of Kickboxing kiest oranje

Een McLaren valt sowieso al op, maar nu de winterkleur is ingewisseld voor een nationalistische oranje-tint, kan Verhoeven al helemaal nergens meer ongezien arriveren. “Een zeer bijzondere McLaren 720S met veel carbon en de remklauwen in dezelfde kleur gespoten als het exterieur”, schrijft Louwman Exclusive, de autodealer waar Verhoeven zijn auto in maart van 2022 kwam ophalen.