We kennen Rico Verhoeven vooral als kickbokser, maar ook zijn tweede passie voor extravagantie bolides steekt hij niet onder stoelen of banken. Zo is hij de trotse bezitter van een McLaren 720s Spider, welke hij om de haverklap in een nieuw jasje steekt. Ditmaal kiest hij voor een donkerrode look, afgetopt met groene remklauwen.

Autoliefhebber Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is vooral bekend als kickbokser. Iets wat hij aardig kan, al zo’n 10 jaar is hij wereldkampioen in de categorie zwaargewichten. In die triomftocht naar de typische gouden riem sneuvelden al grote namen als Badr Hari, Jamal Ben Saddik en Errol Zimmerman. Recent wist ‘The King of Kickboxing’ nog af te rekenen met Tariq Osaro, waarmee hij een aardig bedrag wist op te strijken.

Maar Verhoeven beschikt ook nog over een tweede passie, namelijk die van extravagante auto’s. Dat bewijst zijn rol als ambassadeur bij Urban Automotive. Zo beschikt of beschikt hij dan ook over onder meer een Range Rover Sport, een Audi RSQ8 in de unieke kleur Porsche Oak Green, een gesponsorde BMW X7 en een Mercedes G63 AMG. Maar het paradepaardje van de Brabander is toch wel zijn McLaren 720s Spider, welke hij regelmatig van een ander kleurtje voorziet.

De Britse bolide is onder meer al gespot in de kleuren grijs, goud, legergroen en een opvallende kleurstelling van zwart en rood. Op die kleuren is de kickbokser echter snel weer uitgekeken. Ook nu weer, nu de McLaren van de kickbokser is ondergedompeld in een donkerrood jasje. In het exterieur vallen ook de gifgroene remklauwen op, welke overigens vaker terug te zien zijn.

De opvallende rode kleurstelling van de McLaren

De McLaren, sowieso al onder handen genomen door tuner Novitec, heeft het nieuwe kleurtje “Black Opalus” ontvangen van Absolute Motors. In een onthullende video op Instagram showen ze het veelzeggende resultaat van hun werk, middels een typerende zwarte doek die langzaam maar zeker van het dak wordt getrokken. Bekijk de video met het eindresultaat hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Absolute Motors (@absolute.motors)