Rihanna staat al sinds 2005 aan de top vanwege haar onfeilbare stemgeluid en tal van hits. Het leverde haar de titel rijkste vrouwelijke artiest ter wereld op. De zangeres steelt bij de festiviteiten waar ze participeert dan ook geregeld de show. Bij de Formule 1 Grand Prix van Las Vegas verscheen de Amerikaanse met een exclusief Jacob & Co.-uurwerk om haar… enkel.

Rihanna pronkt met Jacob & Co.-uurwerk bij F1 Grand Prix van Las Vegas

Miljardair en zangeres Rihanna valt overal waar ze komt op, vaak vanwege haar extravagante outfits en vanwege haar imposante uurwerken. Zo verscheen ze enkele maanden geleden bij de Super Bowl nog met een exclusief horloge, ook toen van Jacob & Co. Ook verscheen ze in juni bij de Louis Vuitton-debuutshow van Pharrell Williams, waar ze een Brilliant Flying Tourbillon-horloge van $ 670.000 droeg, bestaande uit sprankelende baguette-diamanten, een wijzerplaat en een kroon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JACOB & CO. (@jacobandco)

Ditmaal verscheen ze bij de Formule 1 Grand Prix van Las Vegas, als één van de vele celebrities die in Nevada aanwezig waren. Ook dit keer droeg ze een chic horloge van de Amerikaanse horlogefabrikant. Deze droeg ze echter om haar enkel.

Het betreffende horloge

Het gaat om een volledig uitgelopen in 155 smaragd geslepen 70-karaats diamanten en een van een wijzerplaat voorzien uurwerk, welke 18K witgoud omvatten. Naar verluidt is het uurwerk speciaal op maat gemaakt voor de zangeres. De intensieve relatie tussen Rihanna en Jacob Arabo, de oprichter van Jacob & Co., duurt al meer dan tien jaar. In die tien jaar heeft Rihanna zich gemanifesteerd tot fervent horlogeverzamelaar/liefhebber.

Het gaat in zijn volledigheid om een Boutique Emerald-uurwerk met referentienummer #9225166, welke een straatwaarde van zo’n $ 400.000 heeft.