Gulfstream, Bombardier en Dassault Falcon worden erkend als de onbetwiste ontwerpers van ultralange afstands-privéjets. Deze toonaangevende merken hebben zich onderscheiden op het gebied van luxe, comfort en technologische innovatie in de luchtvaartindustrie en wij leggen uit waarom.

De beste privéjets: Bombardier: Global Express en Global 8000

Bombardier heeft indruk gemaakt met de Global Express jet, lang de koning van privéjets over lange afstanden met een betrouwbaarheid van 99,5 procent. De Global 8000, met een bereik van 15000 kilometer, biedt een unieke ervaring met functies als Nuage-stoelen zonder zwaartekracht, HEPA-filters van ziekenhuiskwaliteit en ultralage cabinedruk.

De beste privéjets voor optimaal comfort tijdens langeafstandsvluchten

Gulfstream’s G700

Gulfstream’s nieuwste model, de G700, recent gecertificeerd en binnenkort beschikbaar voor klanten, biedt een ongekend bereik van 14.000 kilometer en deze privéjet een maximale snelheid van Mach .935 (1000 km/u). Circadiaanse verlichtingsprogramma’s vergroten het comfort door passagiers te helpen zich aan te passen aan verschillende tijdzones.

De beste privéjets voor optimaal comfort tijdens langeafstandsvluchten

Dassault Falcon: Innovatie met de Falcon 900EX

Dassault Falcon staat bekend om innovatieve ontwerpen, en de Falcon 900EX is geen uitzondering. Met de grootste cabine onder speciaal gebouwde zakenjets en een bereik van 13000 km zeemijlen biedt dit vliegtuig ongeëvenaarde ruimte en comfort, met efficiëntie bevorderd door koolstofvezelstructuren.

Dit is ook de jet waar Max Verstappen meer dan 10.000 kilometer mee af legde in 24 uur.

Max Verstappen legt meer dan 10.000km af in 24 uur in zijn luxe Dassault Falcon 900EX

Gulfstream’s G800: Een upgrade van luxe

Gulfstream’s G800, een verbeterde versie van het vlaggenschip G650, biedt een bereik van 15000 kilometer . Met plaats voor maximaal 15 passagiers en slaapplaatsen voor 7, is het ideaal voor zowel zakelijke als persoonlijke reizen.

De beste privéjets voor optimaal comfort tijdens langeafstandsvluchten

Luxe, Comfort en Technologische Innovatie van de beste privéjets

Deze ultralange afstands-privéjets zijn ontworpen met aandacht voor luxe, comfort en technologische innovatie. Ze voorzien in de behoeften van veeleisende reizigers met geavanceerde luchtfiltratiesystemen, drukregeling op lage hoogte en circadiaanse verlichtingssystemen, waardoor reizen over ultralange afstanden aangenaam en ontspannen wordt.

Met Gulfstream, Bombardier en Dassault Falcon als leidende ontwerpers in dit segment kunnen klanten vertrouwen op kwaliteit, betrouwbaarheid en uitmuntendheid in privéjetreizen over ultralange afstanden. Deze merken blijven grenzen verleggen en streven ernaar steeds betere vliegtuigen te ontwerpen die aan de behoeften van hun klanten voldoen, en zetten de standaard voor ultralange afstandsprivéjets.