Op het puntje van de wereldkaart, waar de skyline wordt gesierd door torenhoge gebouwen die de hemel lijken te raken, plant Sofiane Boussaadia, beter bekend als rapper Boef, zijn 31ste verjaardag. In het bruisende Dubai, een toevluchtsoord voor de rijken der aarde, staat hij op het punt om een nieuwe fase in zijn leven te omarmen. De rapper nam kort geleden afscheid van een tweetal appartementen in zijn voormalige verblijfplaats Almere. Hij verkocht de appartementen niet aan een volledig onbekende koper. Ook staat de megalomane villa van de Algerijnse rapper nog altijd te koop. Boef heeft dus nog altijd niet volledig afscheid genomen van het kleine Nederland.

Boef verkocht appartementen aan bekende voetballer en vertrekt naar Dubai

Sofiane Boussaadia, beter bekend onder zijn artiestennaam Boef, heeft zich gevestigd als een van de toonaangevende rappers in Nederland. Met een Algerijns-Franse achtergrond brengt hij een unieke flair naar de Nederlandse rapscene, waarbij zijn rapvaardigheden en spitse punchlines elkaar in rap tempo opvolgen. Vorig jaar veroverde hij de hitlijsten met nummers als ‘Pornstar Martini’, ‘Herinnering’ en ‘Champions League’. Met deze nummers veroverde hij de harten van zijn fans. Naast zijn muzikale successen heeft Boef ook een slimme zet gemaakt met zijn innovatieve app genaamd ‘Bonnetje’. Deze app stelt gebruikers in staat om eenvoudig verkeersboetes aan te vechten, wat hem niet alleen geliefd maakt bij zijn fans, maar ook bij mensen die geconfronteerd worden met juridische uitdagingen op de weg. Met een indrukwekkende aanwezigheid op sociale media heeft Boef meer dan 1,5 miljoen volgers op Instagram weten te verzamelen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gewoon Boef🇩🇿 (@boef)

Kort geleden verkocht Boef twee van zijn appartementen in Almere. De Algerijnse rapper besloot eerder zijn twee appartementen te verhuren, als een slimme zet om een passief inkomen te genereren naast zijn inkomsten uit de muziekwereld. In 2019 kocht de rapper een van de appartementen voor € 236.000, om het vervolgens te verkopen voor € 310.000, wat resulteerde in een aanzienlijke winst. Het tweede appartement in Almere werd aangeschaft voor € 252.000, maar ook dit wist Boef te verkopen voor € 310.000. In totaal wist de rapper volgens Quote een winst te behalen van meer dan € 150.000 door zijn slimme vastgoedinvesteringen. Achteraf bleek dat een bekende voetballer beide appartementen van de rapper had overgenomen. Queensy Menig, de snelle buitenspeler, kocht de appartementen in Almere. Menig speelde in Nederland voor FC Twente en PEC Zwolle, momenteel speelt de voetballer in Turkije.

Eigen vermogen van ruim € 3,6 miljoen

Ondanks zijn groeiende banden met Dubai, blijft de rapper Boef nog steeds een stukje Nederland in zijn bezit hebben. Zijn weelderige villa in Almere, die nog steeds te koop staat, voor een prijskaartje van € 2,1 miljoen. Desondanks heeft dit hem er niet van weerhouden de stap naar zijn nieuwe woonplaats te zetten, zelfs voordat zijn villa verkocht was, dankzij eerdere financiële successen. Het lijkt er sterk op dat de rapper nu officieel zijn intrek heeft genomen in Dubai, op zoek naar rust en sereniteit voor zichzelf, zijn vrouw en hun dochtertje. Zijn verhuizing werd bevestigd toen hij zijn nieuwe verblijfplaats registreerde bij de Basisregistratie Personen van de Nederlandse overheid. In Dubai heeft Boef zijn thuis gevonden in een prachtig en luxueus appartementencomplex, waar hij de ultieme rust kan ervaren en kan genieten van kostbare momenten met zijn gezin.

De rapper zette echter geen stapje terug in Dubai als het gaat om prachtige auto’s. In november vorig jaar kocht de rapper wel een hele opvallende wagen. Toen liet Boef de auto al op kenteken uit Dubai zetten, de overstap naar zijn nieuwe woonplek kon dus niet uitblijven. Boef voegde de sleutels van een Rolls-Royce Cullinan, ter waarde van € 544.000, toe aan zijn sleutelbos. Dat de rapper goed zaken deed wisten we al, maar het gaat ook steeds beter. Volgens het recentste jaarverslag zou Boef een eigen vermogen hebben van ruim € 3,6 miljoen. Echter, zoals bij veel succesvolle ondernemers het geval is, gaat dit gepaard met een schuldenpost van iets meer dan € 1,6 miljoen.