Rapper Boef is momenteel erg actief op de huizenmarkt. Niet alleen ze megalomane villa aan de rand van Almere staat te koop. De rapper verkocht namelijk ook twee appartementen in Almere en wist hier een goede winst mee te boeken. Van hoeveel panden de rapper precies de eigenaar is, is niet bekend. Het enige dat we weten is dat de Algerijnse artiest van drie panden afscheid wil nemen. Van twee van deze panden wist hij succesvol afscheid te nemen, echter blijkt het vinden van een koper voor zijn immense villa een lastiger parket. Een ding is zeker, de rappende recordbreker is een echte zakenman en is momenteel druk bezig met zijn investeringen.

Boef verkoopt twee appartementen in Almere

Sofiane Boussaadia, beter bekend als Boef, is misschien wel de grootste en rijkste rapper van Nederland. De rapper met een Algerijns-Franse nationaliteit is een ster als het gaat om het schrijven van punchlines die elkaar in rap tempo opvolgen. De rapper wist de hitlijsten de afgelopen jaren te bestormen met nummers zoals Habiba, Tout Est Bon en Nooit Thuis. In sommige nummers van de rapper noemt hij zichzelf ook wel eens multimiljonair. Hoewel rappers vaak opscheppen in hun nummers is dit een feit. In de drie bv’s, die Boef op zijn naam heeft staan, zit bij elkaar opgeteld ruim € 2 miljoen aan eigen vermogen. Boef is dus een echte multimiljonair en met de verkoop van zijn panden wordt de rapper nog rijker.

Boef verkoopt appartementen in Almere

Bron: Bekende Buren

Volgens Bekende Buren verkocht de rapper namelijk onlangs twee appartementen in Almere. De twee appartementen verhuurde de Algerijnse rapper eerder om een passief inkomen binnen te krijgen naast zijn muziek inkomsten. Een appartement kocht de rapper in 2019 voor € 236.000, de rapper wist het appartement te verkopen voor € 310.000. Het andere appartement in Almere wist Boef te kopen voor € 252.000, ook dit appartement heeft hij verkocht voor € 310.000. In totaal wist de rapper een winst te boeken van ruim € 150.000 op de twee appartementen. Vanaf het moment dat de rapper het appartement kocht in 2019 tot de verkoop van de appartementen, werden de appartementen ook nog eens verhuurd. Bij elkaar opgeteld heeft de rappende ondernemer dus flink gecasht met deze investeringen.

Maakt een winst van € 850.000 met drie woningen

Boef hoopt naast de winst die hij wist te boeken op zijn appartementen, ook een flinke smak geld te verdienen met zijn megalomane villa. De rapper zette zijn villa eind vorig jaar te koop met een vraagprijs van een goede € 2,1 miljoen. De villa staat te koop, de rapper vindt het tijd voor de volgende stap in zijn leven. Hij kocht de villa ooit voor € 1,4 miljoen, als hij de villa weet te verkopen voor de vraagprijs boekt hij een winst van € 700.000. Echter is er tot de dag van vandaag geen koper gevonden voor de villa aan de rand van Almere. Als alles is verkocht heeft hij een totale winst geboekt van maar liefst € 850.000. Boef laat ons alleen nog wel in spanning wat hij met de opbrengst gaat doen en wat de volgende stap in zijn leven zou zijn.

Als u de villa besluit over te nemen van de rapper krijgt u hier een prachtige woning voor terug. De in 2008 gebouwde villa beschikt over een woonoppervlak van maar liefst 312 m². De villa staat op een perceel van 4500 m² met een eigen voetbalveld en stijlvolle zwemvijver. In het huis vindt u zes slaapkamers en twee badkamers. Daarnaast vindt u in de villa een luxe keuken die voorzien is van alle benodigde inbouwapparatuur. U kunt ook nog ultiem genieten in de thuis bioscoop van de villa. Op het terrein vindt u ook nog eens een garage waar u twee grote voertuigen kunt plaatsen. Op het terrein van de woning hoeft u zich nooit zorgen te maken om de veiligheid van u of uw dierbaren. Het terrein is volledig voorzien van camera’s en een goed beveiligingssysteem.