De Canadese rapper Drake heeft zijn toch al veel omvattende wagenpark nog maar eens uitgebreid, en wel met de toevoeging van een spectaculaire Doomsday Ready-pantserwagen van Apocalypse ter waarde van $ 200.000. De 37-jarige rapper uit Toronto paradeerde vol trots met het voertuig op Instagram.

Rapper Drake breidt zijn wagenpark nog maar eens uit met spectaculaire pantserwagen

Drake kennen we als één van de meest toonaangevende rappers van de moderne tijd, zo niet ooit. De 37-jarige Canadees brak in 2014 wereldwijd door met de hit Hold On, We’re Going Home. Daarna volgden nog verschillende singles, waaronder de hit One Dance, en albums, alvorens Drake in 2018 door het dak ging met het nummer God’s Plan, wat één van de meest gestreamde nummers ooit is. Tegenwoordig is Drake vooral bekend om zijn vete met conculega Kendrick Lamar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door champagnepapi (@champagnepapi)

De gerespecteerde artiest timmert al jaren flink aan de weg, en dat heeft hem geen windeieren gelegd. Zo sloeg hij onlangs nog $ 15 miljoen stuk op een ranch in Texas, en betaalde hij ooit $ 75 miljoen voor de voormalige villa van Robbie Williams. Ook zijn wagenpark spreekt boekdelen: onlangs eigende hij zich nog een Brabus Crawler Buggy.

Doomsday Ready van Apocalypse

Op Instagram (zie hierboven) verraadt hij namelijk een heuse Doomsday Ready-pantserwagen van Apocalypse ter waarde van $ 200.000 aangeschaft te hebben. Volgens de website van de fabrikant is de wageneen ‘statement van kracht, luxe en ongeëvenaarde offroad-capaciteiten’, gebouwd met een Hellfire 6.2L Supercharged V8 HEMI Hellcat-motor, enorme 22-inch SFJ-wielen ‘gehuld in kolossale 40′-banden’. De wagen, die ook over vijf offroad-rijmodi beschikt, kan tot drie meter boven de grond lanceren.

Het enorme voertuig, die gemakkelijk als monstertruck zou kunnen fungeren, is een aanvulling op Drake’s ranch van $ 15 miljoen in Fayette County, Texas. Drake’s nieuwe supertruck draagt ​​bij aan een bredere trend onder de ultrarijken, die steeds meer investeren in bunkers en overlevingsuitrusting, zoals Mark Zuckerberg dat deed met zijn bunker op Hawaï. Het idee is om hun veiligheid en continuïteit van luxe te garanderen in het geval van mondiale crises.