Drake, de wereldberoemde Canadese rapper en songwriter, heeft onlangs zijn autocollectie uitgebreid met een opvallend nieuw exemplaar. Hij heeft namelijk een op maat gemaakte bolide verwelkomd, afkomstig van Brabus, de gerenommeerde Duitse aftermarkettuner. Drake’s keuze viel op de Brabus Crawler, een zeldzame duinbuggy die zowel krachtige prestaties als een uniek ontwerp biedt.

Krachtige pk’s inclusief oogstrelend design

De Brabus Crawler wordt aangedreven door een AMG twin-turbo V8-motor met maar liefst 900 pk. Hierdoor kan de buggy indrukwekkende snelheden bereiken en moeiteloos elk type terrein aan. Het voertuig is voorzien van een op maat gemaakt buizenframe en beschikt over een indrukwekkende bodemspeling van 20.8 inch, waardoor het zelfs de meest uitdagende off-road omstandigheden aankan. Bovendien is de carrosserie van de Brabus Crawler vervaardigd uit lichtgewicht koolstofvezel, wat niet alleen bijdraagt aan het sportieve uiterlijk, maar ook aan de algehele prestaties.

Drake's nieuwe aanwinst de Brabus Crawler duinbuggy Drake's nieuwe aanwinst de Brabus Crawler duinbuggy Drake's nieuwe aanwinst de Brabus Crawler duinbuggy

De nieuwste toevoeging aan Drake’s autocollectie

Brabus zal slechts 15 exemplaren van de Crawler produceren, wat dit voertuig tot een ware exclusieve verschijning maakt. De prijs van de  Crawler bedraagt bijna $ 1 miljoen, waardoor het een echte luxe-aanschaf is voor degenen die zich dit kunnen veroorloven.

Voor Drake is de op maat gemaakte Crawler slechts een van de vele voertuigen in zijn uitgebreide autocollectie. Als artiest met een passie voor auto’s, heeft hij altijd oog gehad voor unieke en opvallende modellen. Met de Brabus Crawler voegt hij opnieuw een indrukwekkend staaltje vakmanschap toe aan zijn verzameling.

De Brabus Crawler is niet alleen een krachtig off-road voertuig, maar ook een statement op het gebied van design en exclusiviteit. Met zijn gedurfde uiterlijk en onovertroffen prestaties zal deze duinbuggy zeker de aandacht trekken, waar Drake er ook mee verschijnt.

Drake’s keuze voor de Brabus Crawler is begrijpelijk. Het is een perfecte samensmelting van brute kracht, uniek design en exclusiviteit, die naadloos past bij zijn smaak en levensstijl. Met deze nieuwste aanwinst blijft Drake bewijzen dat hij niet alleen muzikaal talent bezit, maar ook een scherp oog heeft voor buitengewone voertuigen.