Wij bij Pure Luxe houden van Cocktails bars, maar deze pakmand van Rolls-Royce brengt dit gevoel met u mee over waar u heen gaat. Rolls-Royce Motor Cars is verheugd om een limited edition Cocktail ‘mand’ te presenteren, ontworpen om de behoeften van klanten tevreden te stellen die willen ontspannen met iets meer dan het traditionele glas champagne.

Deze elegante visie wordt gerealiseerd door middel van een huwelijk van Rolls-Royce aandacht voor detail en opmerkelijk vakmanschap. De ontwerper achter de cocktail bar, Rolls-Royce Accessoires Designer Sina Maria Eggl, overlegde met deskundigen uit Londen Hotels Dorchester Collection, The Dorchester en 45 Park Lane, om te verzekeren dat de cocktail mand perfect ingericht is om te voorzien in een uitgebreide selectie van klassieke en eigentijdse cocktails.

Lees hier meer over de Rolls-Royce Ghost Shooting Brake, ontworpen door een Nederlander.

P90206404_highRes_rolls-royce-celebrat

De mand zelf is zorgvuldig met de hand bewerkt over een periode van acht weken met American Walnut Wood en de fijnste natuurlijke Grain Leather dat ook het interieur van een aantal Rolls-Royce auto’s versiert.

Bij het openen van de Navy Blue leer gebonden deksel, wordt de klant gepresenteerd met alle noodzakelijke uitrustingsstukken die nodig zijn om de perfecte cocktail te maken en ervan te genieten. Elke stuk is een op maat gemaakte, met de hand gemaakte creatie ontworpen om prachtige esthetiek te combineren met functionaliteit, waardoor deze moeiteloos kunnen worden gebruikt. Inderdaad, het idee van moeiteloosheid en opperste luxe informeren alles over het ontwerp. Bij het openen, wordt een automatisch geïntegreerd licht verlicht die de mand in een warme gloed bedekt, om als gevolg met de spiegelende oppervlakken de esthetiek van een luxe cocktailbar op te roepen.

Lees hier meer over de 10 perfecte dakterrassen van hotels om een cocktail te nuttigen.

P90206406_highRes_rolls-royce-celebrat

Helaas is de cocktail-kit niet bij uw eigen dealer te vinden, de autofabrikant maakt er slechts 15 en heeft nog niet aangekondigd waar en wanneer deze precies te koop zijn. Uiteraard passen de cocktail manden perfect in de Ghost, Dawn en Phantom. Zoals we van Rolls-Royce gewend zijn hangt er aan deze exclusiviteit wel een behoorlijkprijskaartje, voor ruim € 30.000 kan deze cocktail bar van u zijn.

P90206403_highRes_rolls-royce-celebrat

Beeld: Rolls-Royce