Ook al werd er dit jaar wederom verder toegewerkt naar een meer elektrische autowereld, toch zijn er nog genoeg slurpende bolides op de wereld losgelaten. Stiekem zijn we er hier bij Pure Luxe toch ook nog erg fan van, vandaar dat onze 10 favorieten auto’s nog heerlijk wat gasstoffen wegrijden. Dit zijn onze 10 favoriete auto’s waar we dit jaar over hebben geschreven. 

Eerste SUV van Bentley: de Bentayga

Bentley biedt haar klanten een ultieme accessoire aan bij de eerste SUV van het merk. Een vliegvis set van $100.000,- biedt de bestuurder de mogelijkheid om zo stijlvol mogelijk te gaan vissen vanuit de achterbak van de bijzondere bolide. Lees hier meer.

All-New Land Rover Discovery

De nieuwe Discovery is aantrekkelijker dan ooit met zijn unieke techniek en ongeëvenaarde capaciteiten. Hij stelt klanten van Land Rover in staat het actieve leven te leven zoals zij dat wensen. Dit is de ultieme familie-SUV. Lees hier meer.

Aston Martin DB11

Volgens Car and Driver, wordt de DB11 de beste Aston Martin ooit, beter dan al zijn voorgangers … “snel, moeiteloos, mooi en spannend.” Wij hopen dat de auto ook een serieus goede airconditioning heeft gezien deze bloedstollende temperaturen. Lees hier meer.

Nieuwe BMW 5-serie

De BMW Group is de eerste autofabrikant ter wereld met een volledig geautomatiseerde optische meetcel. In de productiefaciliteit in München creëert BMW met deze precieze meettechniek een uiterst nauwkeurig virtueel beeld van een nieuwe auto. De volgende generatie BMW 5 Serie Sedan is het eerste model dat profiteert van deze nieuwe techniek. Lees hier meer.

Bugatti Chiron

Dit is de nieuwe Bugatti Chiron, de auto die Nederlander Michel Perridon aan zijn Bugattivloot mag toevoegen. Er worden er slechts 500 van geproduceerd. Hier prachtig gefotografeerd door Bas Fransen Car Photography bij Bugatti importeur PON in Leusden. Lees hier meer.

Nieuwe Mercedes-AMG GT R

Rechtstreeks van het meest veeleisende circuit ter wereld naar de openbare weg: nooit eerder heeft Mercedes-AMG zoveel technologie uit de autosport in een productiemodel gestopt als bij de nieuwe AMG GT R. De transaxleconstructie met frontmiddenmotor, de V8-biturbomotor en een vermogen van 430 kW/585 pk, het ingrijpend gewijzigde onderstel, de nieuwe aerodynamica en de doordachte lichtgewicht constructie vormden de basiselementen voor een uitgesproken dynamische rijervaring. Lees hier meer.

Nieuwe Porsche Panamera

Meer dan ooit brengt de nieuwe Porsche Panamera twee werelden samen. Hij combineert de prestaties van een sportwagen met het comfort van een limousine. De Panamera is nieuw tot in het kleinste detail. Het design is eleganter en sportiever dan ooit, de motoren, transmissies en het onderstel zijn geperfectioneerd en hij maakt gebruikt van een innovatief bedieningsconcept. Lees hier meer.

Nieuwe Lexus LC 500h

In de nieuwe oogverblindend vormgegeven LC 500h debuteert Lexus’ nieuwe state-of-the-art Multi Stage Hybrid systeem. Lexus geeft met dit krachtige systeem een overduidelijk signaal af. President Akio Toyoda – op wiens visitekaartje ook de term Master Test Driver prijkt – heeft zich intensief bemoeid met de ontwikkeling van de premium hybrid coupé. Lees hier meer.

Jaguar’s eerste SUV: de F-Pace

De Jaguar F-PACE staat vanaf 3 juni aanstaande bij alle Nederlandse Jaguar-dealers. Uiteraard is de eerste performance-SUV van het merk dan ook beschikbaar voor proefritten. De F-PACE koppelt de stijl en klasse van Jaguar aan ruimte en sportiviteit. Dat maakt hem ook volgens de (internationale) vakpers tot een unieke aanbieding in zijn segment. Lees hier meer.

Nieuwe Mercedes-AMG GT Roadster

Mercedes-AMG zorgt voor een frisse wind in de AMG GT-familie. Letterlijk, want korte tijd na de première van de AMG GT R presenteert het sportwagen- en performancemerk uit Affalterbach twee fascinerende roadsterversies van de fascinerende sportwagen: de AMG GT Roadster en de AMG GT C Roadster. Lees hier meer.

Lees ook: Luxe Lijstjes: De 6 Meest Bijzondere Superjacht Concepten van 2016