Nederlanders zijn gek op koffie. Sterker nog, onderzoek heeft uitgewezen dat wij gemiddeld zo’n 4 tot 5 koppen koffie per dag drinken, wat ons het meeste koffie consumerend land van Europa zou maken. Logisch dus dat er eigenlijk in ieder huishouden in Nederland wel een koffiezetapparaat is te vinden. Helaas zijn ze niet allemaal zo stijlvol als deze creatie.

Anza Concrete Espresso Machine

Deze espressomachine is wat ons betreft een van de mooiste koffiezetapparaten die we in tijden hebben gezien. Het apparaat is verkrijgbaar in 2 varianten en zet beslist heerlijk koffie – althans, daar mogen we wel van uit gaan toch? Je kunt kiezen uit Corian of Industrieel Beton. Waarbij de ene variant iets meer op een hoogglans witte ‘blok’ lijkt en de ander gewoon ruwe betonlook met zich meebrengt. Afhankelijk van ’t plekje die het apparaat krijgt en je keukeninrichting zal er vast een goede keuze tussen zitten. Wat ons betreft de meest stijlvolle manier van koffiezetten. Zeg nou eerlijk: hoe vaak zie je zoiets?

stijlvol koffiezetapparaat espresso Pure Luxe stijlvol koffiezetapparaat espresso Pure Luxe stijlvol koffiezetapparaat espresso Pure Luxe stijlvol koffiezetapparaat espresso Pure Luxe stijlvol koffiezetapparaat espresso Pure Luxe stijlvol koffiezetapparaat espresso Pure Luxe stijlvol koffiezetapparaat espresso Pure Luxe