Een prachtige woning aan het water is iets waar menig gezin van droomt. Een bootje, een mooie stijger en een lekker glas wijn is dan het ideale plaatje, vindt u niet? Maar je hebt wonen aan het water en je hebt wonen aan het water. De unieke watervilla is wel echt de definitie van aan het water wonen. Sterker nog, je woont praktisch op het water.

Deze prachtige watervilla laat zien dat een woning helemaal weg kan vallen in de natuur. Deze ultra moderne villa staat op palen boven het water, echt een ultieme uitstraling. Aan de buitenkant is enorm veel glas gebruikt. Hierdoor is de woning echt overgoten met licht. Over een stijger loop je naar je eigen woning, deze woning is eigenlijk één grote stijger. De stalen look geeft naar onze mening wel een wat agressieve uitstraling met zich mee. Maar dit is absoluut niet lelijk als je het ons vraagt.

Het interieur bestaat uit drie verdiepingen en bestaat uit een open keuken en een eetruimte, een woonkamer en een master suite. Elk niveau is omhuld met glas om een weids uitzicht op het omringende water te bieden. Een vrijstaand gastenverblijf biedt een extra keuken, woonkamer en twee slaapkamers. Kortom alles wat je in een luxe verblijf wenst.

unieke watervilla

Beide woningen zijn gelegen op 23 hectare door middel van hoge wildschermen met een automatische poort wordt je eigen terrein afgebakend. Ideaal voor uitstapjes, het land omvat een volledig gevuld meer, een zwembad, een oprit voor boten en een kalkstenen vuurplaats, samen met een schuur die groot genoeg is om menig hobby uit te voeren. Wij zien ons zelf al helemaal zitten bij de vuurplaats met een heerlijk glas wijn en een goed stel vrienden.

unieke watervilla unieke watervilla

Deze prachtige villa staat te koop en is zeker niet gratis, de woning staat de koop voor een kleine 1.900.000 dollar. Maar dan woon je wel in  deze unieke watervilla. Of woon je liever in een prachtige villa in het bos?