De afgelopen tijd struikelden we al vaker over auto’s van BN’ers op Marktplaats. Zoals de G-Klasse van Nikkie Plessen en de Porsche van de vriendin van Peter Gillis. Maar wie ook een heuse uitverkoop houdt, is de familie meiland. Na hun chateau, die nu op Funda staat, en de villa in Noordwijk, heeft Maxime Meiland haar Range Rover op Marktplaats gezet.

Financiële problemen

Diverse bedrijven met wie ze samenwerkingen had lopen, hielden het voor gezien na uitspraken van haar moeder Erica. Vrij apart, maar dat maakt het niet minder waar. Wellicht hakken die gemissen er financieel hard in, waardoor ze haar SUV verkoopt – zeker met een kindje erbij.

Range Rover-Maxime Meiland-2

In Noordwijk lijken ze het in ieder geval al te weten. “De dealer heeft geen nieuwe auto’s, dus de reden tot verkoop lijkt mij echt de financiële problemen waar in onze regio ook over gesproken wordt”, aldus een bron aan BekendeBuren. Maar ach, ze heeft een prachtig huis in Noordwijk en zal nog altijd niet slecht in de slappe was zitten, met name dankzij haar tv-optredes. We hoeven dus geen medelijden te hebben met de moeder van twee.

Range Rover Evoque van Maxime Meiland te koop

We hebben het over een Range Rover Evoque uit 2012 met ruim 150.000 kilometer op de teller. Met zo’n 150 pk en automaat met 6 versnellingen gaat deze Range Rover maximaal 182 km/u. De vijfdeurs is gekleurd in Zwart metallic, terwijl het lederen interieur eveneens zwart is. Hij staat op 19″ lichtmetalen velgen en bevat een panoramadak.

Waarschijnlijk is de auto snel van de hand gedaan, zeker omdat iedereen nu weet dat de Range Rover van Maxime Meiland is geweest, zoals dat wel vaker gaat bij BN’ers. Desalniettemin kan je in deze publicatie een aantal foto’s bestuderen en verwijzen we je graag door naar de desbetreffende advertentie op Marktplaats. Voor € 22.999,- kan je de sportieve SUV van haar overnemen.