Hoewel dat haast iedereen het erover eens is dat Crocs er wanstaltig en goedkoop uitzien, ondanks de eenvoud en het comfort, boekt het bedrijf recordwinsten. Ondertussen hebben ze er al een aantal samenwerkingen op zitten met het luxe modemerk Balenciaga, en daar is onlangs een opmerkelijk product bijgekomen: een rubberen tas

Crocs x Balenciaga

Het is alsof u een soort wasmand bij u heeft, maar dan wel met het kenmerkende Crocs-ontwerp en merkemblemen van Balenciaga, vorig jaar ’s werelds populairste luxe modemerk. En daar moet uiteraard grof voor betaald worden. Net zoals bij deze eerdere malle sneaker-tas van Balenciaga en alle vorige samenwerkingen tussen de twee modemerken.

De Tote Bag

Het gaat echter om twee soorten tassen: een Crocs Tote Bag en een Crocs Phone Holder. Qua kleur is er weinig keuze. U heeft naast de standaard zwarte kleur keuze uit felgroen of felroze. Er wordt maar liefst € 995 gevraagd voor de Tote Bag, terwijl u voor € 595 de Phone Holder in uw online winkelmandje kunt stoppen.

De Crocs-tassen van Balenciaga werden als onderdeel van de herfst 2022-campagne uitgebracht en zijn dus niet gloednieuw meer, maar ze zijn nu pas verkrijgbaar op de website van Balenciaga, maar ook bij een aantal geselecteerde dealers over de hele wereld.

De Phone Holder

Deze uiteenlopende producten zijn net als al het andere dat de naam Balenciaga draagt ​​in Italië gemaakt en moeten net zo kwalitatief zijn, dus verdient het Amerikaanse merk met de kenmerkende gaten nu eindelijk toch de stempel ‘luxemerk’?