YouTuber Gio Latooy heeft zijn schaapjes prima op het droge. De 23-jarige woont in een designvilla in Rotterdam, kocht vorig jaar een Ferrari 458 Speciale en mocht kortgeleden zijn zelf samengestelde Jeep in ontvangst nemen. Dat alles houdt in dat hij afscheid besloot te nemen van zijn Porsche Cayenne Coupé.

Porsche Cayenne Coupé GTS Limited Edition van Gio Latooy op Marktplaats

In een eerdere video besprak Gio zijn inkomsten met zijn kijkers, waaruit bleek dat dagelijkse inkomsten van boven de € 2.000 niet ongewoon voor hem zijn. Daardoor kan hij zijn wagenpark aanpassen zodra hij wil. Eerder zei hij al dat hij binnen een aantal maanden zijn Porsche zou inruilen voor een Jeep en dat is gebeurd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris Wyers (@floriswyers)

120 pk meer dan de standaardversie

Volgens Autoblog klopt er echter iets niet helemaal aan de advertentie van de Duitse SUV. Hoewel 460 pk normaliter het geval is bij dit model, bij de standaard is dat 340 pk, staat op de Marktplaats-advertentie, die op 9 augustus geplaatst is, dat er 411 paarden beschikbaar zijn. Hoe dan ook wordt er gesproken over ene stopsnelheid van 243 km/h. Het betreft dus niet de standaardversie, nee, we hebben het hier over een zogeheten Porsche Cayenne Coupé GTS Limited Edition.

Gio Latooy

Terwijl de exterieur kleur ‘rood mica’ is, is het met leder bekleedde interieur zwart Houndstooth/Pepita. In april 2020 werd deze Porsche, waarmee wij van Pure Luxe eind 2020 een ‘carswhap’ deden, ingevoerd en op Nederlands kenteken gezet, terwijl ‘ie in 2019 werd gebouwd.Voor € 124.890 kunt u de ex van Gio Latooy overnemen, terwijl de oorspronkelijk cataloguswaarde lag op € 167.600. Met zo’n 82.235 kilometer op de teller gaat ‘ie namelijk nog wel even mee. Niet genoeg? U kunt ‘m ook leasen voor € 1.599 per maand.

Klik hier om naar de advertentie te gaan van de Porsche Cayenne GTS van YouTuber Gio Latooy.

Zie hieronder een aantal foto’s van de rode SUV.

Gio Latooy Porsche