Rico Verhoeven staat naast wereldkampioen kickboksen bekend om zijn extravagante smaak voor auto’s. Zo ging hij onlangs een partnerschap aan met Urban Automotive, een bedrijf in exclusieve auto-onderdelen, wat werd bezegeld met een gepeperde Mercedes G-Klasse. Ook zette hij onlangs een heuse Audi RSQ8 in Porsche Oak Green op zijn naam. Maar, Verhoeven houdt niet alleen van krijgen en/of kopen, maar ook van geven. Dat blijkt uit een video op Instagram.

Rico Verhoeven geeft vriendin lucratief Kerstcadeau

In de video is te zien dat Verhoeven zijn vriendin Naomy van Beem een zeer sportieve Urban Range Rover Sport cadeau doet. De luxe SUV is volledig onder handen genomen door tuningsbedrijf Absolute Motors en – uiteraard – ook door Urban Automotive. Te zien is dat Van Beem Verhoeven in zijn armen valt als zij zich realiseert dat de extravagante bolide voor haar is. ‘Christmas came early this year’, zo luidt de tekst bij het bericht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

De Range Rover Sport heeft naar verluidt zo’n 355 pk en een maximaal koppel van zo’n 620 Nm. Hiermee bereikt de Range Rover een topsnelheid van zo’n 241 kilometer per uur. De acceleratie van 0 naar 100 bedraagt ongeveer 5,4 seconden.

Verhoeven steunt vrienden bij aanschaf nieuwe bolide

Naast het feit dat Verhoeven zelf een fervent autoliefhebber is, gaat hij ook vaak met vrienden mee die een nieuwe bolide komen ophalen. Zo participeerde hij in 2020 DJ en vriend Nicky Romero, toen hij diens Range Rover toentertijd op zijn naam zette. En onlangs nog ging hij samen met beeldend kunstenaar Joseph Klibansky naar de dealer om diens McLaren 765LT Spider op te halen. Sowieso heeft Verhoeven iets met McLaren’s, de McLaren 720s Spider van de kickbokser bleek eerder van Formule 1-coureur Lando Norris te zijn geweest.

Met zijn lucratieve samenwerkingen – en bolides – lijkt het een kwestie van tijd voor de volgende sportwagen aan Verhoevens scala wordt toegevoegd.