Joseph Klibansky heeft een naam voor zichzelf gemaakt als beeldend kunstenaar, maar inmiddels heeft hij zich ook gevestigd als influencer. Met vrienden als Nicky Romero en Rico Verhoeven smult hij van alles waar een motor in zit en hij was er dan ook bij toen Verhoeven zijn McLaren op ging halen bij Louwman Exclusive. Sterker nog: hij hielp hem met het maken van deze keuze.

Joseph Klibansky kiest voor McLaren 765LT Spider

Dus wanneer Klibansky zijn McLaren 765LT Spider, de grotere, dakloze broer van de McLaren 720S, ook bij Louwman Exclusive komt ophalen, wordt hij vergezeld door de wereldkampioen kickboxen. Zoals we van hem gewend zijn heeft hij gekozen voor een witte editie. In het verleden kocht hij namelijk al  een spierwitte 720S, die hij inmiddels alweer een paar jaar geleden besloot weg te doen. Niet helemaal wit echter, want buiten de witte lak en het witte leer om, is de cabine paars in combinatie met koolstofvezel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Louwman Exclusive (@louwmanexclusive)

Uiteraard een mooi moment voor 38-jarige. “Deze foto omschrijft niet helemaal goed hoeveel we hebben gelachen tijdens de bevalling”, schrijft hij onder de post van Louwman Exclusive op Instagram. Ook Frans Duijts reageert erop, met vuur-emoji’s, aangezien de Nederlandstalige volkszanger inmiddels ook twee McLarens heeft opgehaald bij dezelfde dealer: een McLaren 570s Spider en een 720S Spider.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Louwman Exclusive (@louwmanexclusive)

Aangepast door McLaren Special Operations

Bovendien is het geen standaardversie. Deze is namelijk aan aangepast door MSO, wat staat voor McLaren Special Operations. Om uw geheugen even op te frissen: de 1.230 kilo wegende McLaren 765LT Spider is voorzien van een 4.0-liter V8-motor met twee turbo’s, waarmee ‘ie garant staat voor 765 pk en een koppel van 800 Nm. Daarmee zijn er slecht 2,8 tellen nodig om vanuit stilstand de 100 km/u aan te tikken. Klibansky zal ‘m vast en zeker op z’n staart trappen, want de topsnelheid van deze machine ligt niet voor niets op 330 km/u.