Dat het grote geld tegenwoordig vooral online te verdienen is, is voor u vast geen nieuws. Enzo Knol, ’s lands grootste YouTuber, etaleerde dat onlangs nog maar eens met de aanschaf van een extravagante Lamborghini Urus MANSORY. Van die bolide pikt iedereen maar wat graag een graantje mee. Zo ook Jon Olsson, voormalig alpineskiër en tegenwoordig ondernemer c.q. miljonair. Hij werd gespot terwijl hij een proefritje maakte met Knols nieuwste aanwinst.

Jon Olsson onderneemt proefrit in Lamborghini Urus MANSORY van Enzo Knol

Na maanden van geruchten en teasen maakte Enzo Knol onlangs zijn naar eigen zeggen ‘grootste droom’ waar. Nadat hij eerder al zijn droomauto, een Lamborghini Urus, bemachtigde, ging hij recent nog een stapje verder. Hij kocht een nieuw model, klaar om gehuld te worden in een welbekende carbon-kit van MANSORY. Voordat hij definitief overstag ging, had hij kort nog even de beschikking over een andere Urus MANSORY, die hij leende van een bekende. Maar enkele weken geleden kon hij het doek dan toch echt van zijn nieuwe aanwinst aftrekken.

Met dat nieuws trok Knol dan ook een behoorlijke groep autoliefhebbers aan. Zo ook de Zweed Jon Olsson, de 41-jarige voormalig freeskiër en alpineskiër die miljoenen waard is, en ook bekend is als fervent autoliefhebber. Afgelopen weekend bracht hij samen met zijn vriendin een bezoekje aan Amsterdam, waar hij een ontmoeting met Knol had. Uiteraard kroop autoliefhebber Olsson heeft achter het stuur van de extravagante wagen.

Jon Olsson Enzo Knol Lamborghini Urus

Bron: Instagram @jonolsson1

 

De autocollectie van Jon Olsson

Dat uitgerekend Jon Olsson zo paradeert met de Lamborghini Urus MANSORY van Enzo Knol is niet gek. Zijn liefde voor auto’s laat hij flink doorschemeren in zijn wagenpark, wat onder meer een Audi RS6 Avant, die hij onlangs voorzag van heuse Formule 1-wielen, een Rolls-Royce Cullinan en een McLaren 702S omvat. Van tevoren was Olsson niet van plan ook een Urus MANSORY aan die collectie toe te voegen, maar na een proefrit is de verleiding wel heel groot, zo zegt hij op Instagram.