We hebben al een aantal aparte telefoon hoesjes voorbij zien komen. Bijvoorbeeld het roze konijnen hoesje die Balenciaga uitbracht. Russische luxebedrijf Caviar is geheel klaar om de markt weer op zijn kop te zetten met een geheel andere soort van custom telefoons. Namelijk een met een tandje historie.

80 miljoen jaar oud tandfragment

In de $ 8610 kostende telefoon zit een tandfragment die de aarde al een stukje langer kent dan wij dat doen. Dit fragment is al een goede 80 miljoen op de aarde. De telefoon krijgt de naam Tyrannophone. De T-Rex op de telefoon is omgeven met een zwarte palm achtergrond met gouden accenten rond de cameralens. Naast de lens staat in het goud ‘Caviar’.Caviar telefoon

Natuurlijk hebben ze niet tientallen van deze tandfragmenten. Mocht je de telefoon aanschaffen ben jij één van de zeven eigenaren van deze exclusieve smartphone. Ze hebben voor de iPhone 13 Pro-model drie telefoons op voorraad en voor de iPhone 13 Pro Max vier smartphones.

Het Russische bedrijf meldde zelf het volgende over de exclusieve telefoons: ‘De unieke iPhone 13 Pro Tyrannophone is versierd met een 3D-afbeelding van een dinosaurus-kop die de harten van je concurrenten angst aanjaagt met een blik van zijn gele oog, gemaakt van puur barnsteen.

Caviar telefoon

De roofzuchtige grijns van een monster is niet alleen een decorelement, maar ook een element van exclusiviteit en uniciteit, want één van de tanden van een Tyrannosaurus is echt. Het bevat een insert van een fragment van een echte Tyrannosaurus-tand van wel 80 miljoen jaar oud.”

Meerdere exclusieve telefoons

In de promotievideo van de telefoonhoes laat Caviar niet alleen de T-Rex telefoonhoes zien, maar ook de Monsterphone. Deze telefoon heeft een gehard luchtvaarttitanium achtergrond en een diepe rode klauw alsof hij beet is gepakt door deze scherpe klauwen.Caviar telefoon

Voor deze custom telefoon leg je $ 7760 neer. De andere telefoon stijgt alle prijzen die zijn opgenoemd  te boven. Voor deze telefoon met echt goud erin verwerkt leg je bijna $ 50.000 euro neer.

Telefoon van 50.000

Caviar omschrijft de telefoon als het volgende: ‘Caviar presenteert zijn eigen interpretatie in het nieuwe Teradiamond-model. De telefoon met de grootste geheugencapaciteit in de geschiedenis van Apple is nu ook een van de meest luxe modellen. Ontwerpers van kaviaar hebben 1.024 diamanten in de body van dit model verwerkt om het aantal gigabyte geheugen in de nieuwe iPhone 13 te evenaren. De zuiverste witte stenen contrasteren elegant met 128 bloedkleurige robijnen die ons herinneren aan de ware betekenis van het woord “” tera””.

Van dit model zijn slechts 18 exemplaren uitgebracht. Ze zijn nog te koop en mocht je nou zo onder de indruk zijn van de telefoons kan je via deze link de website een bezoekje brengen.

Caviar maakt niet alleen custom telefoons, maar doet dit met auto’s koptelefoons en de PlayStation 5.