Een goed accessoire is nooit overbodig. Het zorgt voor meer sfeer en –  indien goed gestyled – het is ook nog eens een niveau-verhogend aspect. Van oudsher is bijvoorbeeld een pooltafel zeer stijlvol, maar heden ten dage is ook een voetbaltafel of Pingpongtafel welkom in je inrichting. Of het nu gaat om je kantoor, of om je eigen woning – deze Pingpongtafel ontworpen door Bernard Semerdijan en geproduceerd door 11 Ravens is beslist zo’n item wat je er graag bij hebt.

11 Ravens en Bernard Semerdijan maken de Pingpongtafel tot een ongekend stijlvol item

11 Ravens staat erom bekend dat ze vaak Pingpongtafels fabriceren die verre van ‘saai’ zijn. Het bedrijf bouwt tafels die rustig enigszins excentriek zijn te noemen. Daarnaast kun je er bijna altijd vanuit gaat dat het items zijn met een aardig prijskaartje. Deze Pingpongtafel is daar geen uitzondering op. Het prachtig stukje design kost een kleine €60.000. Een flink bedrag, maar exclusiviteit heeft nou eenmaal z’n prijs.

Uiteraard is dit niet zomaar een tafel. Er is ook nagedacht over opbergvakjes voor de balletjes en de batjes. Daarnaast koop je een zeer gedegen exclusiviteit voor deze prijs. Er zullen namelijk maar vijf stuks gemaakt worden van deze spectaculair Pingpongtafel. Zo weet je in ieder geval zeker dat je je geld investeert in iets bijzonders.

Bron: 11 Ravens