Dat mannen niet bezig hoeven te zijn met hun uiterlijk en verzorging, dat is al lang niet meer het geval. Net als vrouwen willen de mannen van de 21e eeuw ook goed voor de dag komen en met een piekfijn uiterlijk en een lekker geurtje op de deur uit lopen. Om daar in te voorzien heeft Louis Vuitton (eindelijk) een collectie mannenparfums gelanceerd.

Louis Vuitton verrast de mannen met maar liefst 5 geuren

Louis Vuitton is natuurlijk al enige tijd actief in de markt van geuren, maar dan enkel voor vrouwen. Hun Master Parfumer Jacques Cavallier Belletrud staat aan het hoofd van de geuren die het modehuis iedere keer opnieuw weer weet te realiseren. Ditmaal is hij op ontdekking gegaan om een lijn van passende geuren te realiseren geschikt voor de man. Met een range van vijf geuren zal Louis Vuitton vanaf 31 mei wereldwijd de parfumerie-markt voor mannen betreden. L’Immesité, Nouveau Monde, Orage, Sur La Route en Au Hasard zullen de namen zijn van de vijf nieuwe parfums. Uiteraard heeft iedere geur z’n eigen karakter. We zijn zeer benieuwd naar het resultaat. Louis Vuitton zal beslist geen half werk leveren.

louis vuitton parfum mannenparfum heren Pure Luxe louis vuitton parfum mannenparfum heren Pure Luxe