Een kerstcadeau is over het algemeen gewoon leuk om te geven. De een houdt het bij een aardigheidje en de ander pakt wat meer uit. Een aantal cadeaus zijn zo extravagant dat het enkel voor de allerrijksten is weggelegd. Voor deze mensen is het bedrag slechts een getal, deze 4 cadeaus zijn dan een goede optie.

Jaquet Droz’s Parrot Repeater Pocket Watch

allerrijksten PURE LUXE

De rijken der aarde komen natuurlijk niet weg met een gewoon polshorloge als cadeau. Jaquet Droz produceert horloges als geen ander, en dit is hiervan het bewijs. De Parrot Repeater Pocket Watch geeft wat van de 280 jarige geschiedenis van de horlogemaker weer. Het uurwerk is voorzien van een luxe hoes, die opent om een papegaaien familie te onthullen die op commando beweegt. Als je het horloge ronddraait is er ook nog een tweede omslag te zien, met een portret van een papegaai.

Morreale Parfum

allerrijksten PURE LUXE

Het luxe parfum merk Morreale Paris is opgericht door de Frans-Belgische Jean-Pierre Morreale, en dit merk heeft de duurste parfum ter wereld uitgebracht. De parfum is geïnspireerd op en ontworpen voor de koninklijke families over de hele wereld. De verpakking is een extravagant onderdeel op zichzelf, handgemaakt van diamanten en goud. Het bestaat uit 18 karaats goud en meer dan 11.000 bijzondere diamanten, onder andere uit Rusland en Botswana. Ook de parfum zelf is natuurlijk bijzonder, elke klant kan zelf zijn geurtje samenstellen door te kiezen uit de beschikbare ingrediënten afkomstig van over de hele wereld.

Kosten: $1.28 miljoen

Chopard luxe oorbellen

allerrijksten PURE LUXE

De luxueuze high end sieraden collectie van Chopard is een mooie balans tussen elegantie en glamour. De collectie is ontworpen door Caroline Scheufele. Deze oorbellen, goud met wit en samengevoegd met diamanten en smaragden, laat zien dat het merk verstand van zaken heeft. De oorbellen doen daarnaast denken aan grote kroonluchters, en zijn perfect voor een luxe gala.

Kosten: $ 154.000

De ultieme Barossa wijn proeverij in Australië

allerrijksten PURE LUXE

De wijn uit Zuid-Australië is misschien wel het best bewaarde geheim in wijnland. Bij Barossa kun je een een all-inclusive pakket boeken, waarmee je alles te zien krijgt. Je verblijft in een cottage met drie bedden en bezoekt meerdere wijnvelden, met het beste wat het land te bieden heeft wat betreft wijn. Het hoogtepunt is toch wel de mogelijkheid om 800 flessen van je persoonlijke wijn te maken.

Kosten: $256.000 voor twee personen, exclusief reis

Bron: LuxuryLaunches