2023 staat alweer voor de deur en dat houdt een aantal dingen in. Een nieuw jaar met nieuwe kansen, maar als we het aan GroenLinks vragen, zullen ze zeggen dat we nóg duurzamer moeten gaan leven. En daar valt wel iets voor te zeggen. Niet alleen voor het klimaat, maar ook voor de portemonnee. Geld besparen op elektra- en/of gasverbruik? Een heteluchtventilator biedt mogelijkheden.

Deze laatste periode van de maand staat is over het algemeen voor de meesten sowieso al met afstand de duurste maand van het jaar, maar de hogere energie- en gastarieven gooien daar nog een schep bovenop. Koud vatten behoort niet tot de opties, dus verstrekken we met alle liefde alternatieven om toch warmpjes de decembermaand door te komen.

Quigg Heteluchtventilator

Zo verkoopt de ALDI de Quigg Heteluchtventilator die zowel ’s zomers als ’s winters van toepassing is, dankzij een temperatuurbereik van 6 ˚C tot 38 ˚C, en is ‘ie voorzien van een ingebouwde kamerthermostaat waardoor hij daadwerkelijk op temperatuur blijft. De ventilator wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee je de tijd, temperatuur en draaicirkel van maximaal 90˚ kan instellen.

Quigg Heteluchtventilator-01

De Woonbond, woningcorporaties, verhuurders en de brandweer maken zich zorgen over het patroon dat mensen steeds vaker voor elektrische kachels kiezen. Want iemand die er niet voorzichtig mee omgaat, zorgt voor een hogere kans op brand. Om te voorkomen dat er ongelukken gebeuren is de Quigg Heteluchtventilator van de ALDI beveiligd tegen oververhitting en kan ‘ie niet zomaar omdonderen.

Praktische gadget

Het warmteapparaat is gebouwd in een compacte formaat van 20 × 16,5 × 31,5 cm, waardoor u ‘m eenvoudig kunt verplaatsen, en is leverbaar in het zwart of wit. Niet een oogappeltje van de bovenste plank, maar zie het ook meer als een praktische gadget, in plaats van een aanwinst aan uw interieur.

U kunt de heteluchtventilator vanaf zaterdag 10 december ophalen in een van de winkels van ALDI. En dat voor nog geen € 25. Wees er snel bij, want op=op. Is er toch iets mis? Geen zorgen, Quigg geeft drie jaar garantie.