Salar Azimi steekt niet onder stoelen en banken dat hij een welvarend man is. Ongeveer twee jaar geleden ging Pure Luxe bij hem langs om erachter te komen hoe hij transformeerde van asielzoeker tot multi-miljonair. Hoog tijd voor een nieuw bezoek, dachten we zo.

Pure Luxe opnieuw op bezoek bij Salar Azimi

Wederom staat de nieuwe Pure Luxe-video in het teken van geld. Maar niet zomaar. Azimi vertelt ons en jullie welke stapten we moeten doornemen om net zo succesvol als hem te worden. Presentator Floris Wyers rijdt in zijn gloednieuwe BMW naar het Zeeuwse kasteel van de Iran geboren ondernemer.

Nu we er toch zijn profiteren we uiteraard ook even van het fortuin van de man die zich geen blad voor de mond laat houden. We parkeren de satijnroze Duitse bak naast alle voertuigen van Azimi. “Ik denk dat we nu op 13 auto’s zitten. Het zal erom draaien.”, zegt hij over zijn wagenpark.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris Wyers (@floriswyers)

Het paradepaardje van zijn verzameling, die hij samen met zijn broer onderhoudt, is zijn hagelnieuwe Lamborghini Urus Performante, de eerste van de Benelux. Zijn ‘handelsauto’ staat op Duits kenteken, heeft een duivelse 666 pk en kostte naar eigen zeggen rond de € 500.000.

Duurste kaviaar op aarde

We nemen nog een kijkje bij zijn Rolls-Royce om vervolgens naar binnen te gaan. Daar staat namelijk een culinaire lekkernij op ons te wachten: ijskoude kaviaar. Onder een tiental kleinere potjes ligt de crème de la crème van het zwarte goud. Een pot kaviaar belegd met 209 diamanten met een waarde van € 100.000.

“God weet hoeveel karaten in totaal. Het is natuurlijk topkwaliteit. Het is beluga. Het is lekker. De duurste kaviaar op aarde”, vertelt de Zeeuwse kasteelheer ons zo trots als een pauw. “Het is een kunstwerk, hė.” Volgens Azimi is bijna alles wat hij aanraakt het duurste ter wereld, dus neem die uitspraak met een korreltje zout. Maar duur is het zeker. Zonder twijfel.

Tot slot hebben we het over zijn nieuwe community, stappen we in auto naar een paar van zijn projecten en sabreren we een fles champagne. Zie het allemaal in de onderstaande video.

Met speciale dank aan Vin Vin Wines & Salar Azimi.