“Mensen, welkom bij weer een nieuwe Pure Luxe-video.” Zo opent Pure Luxe-oprichter Floris Wyers gewoontegetrouw de nieuwste video op ons YouTube-kanaal. Samen met autopoetsmiljonair Rick van Stippent gaat hij zijn nieuwe auto ophalen!

Op pad met Rick van Stippent en rijden in een BMW i7

Tezamen rijden de twee uiterst bescheiden stervelingen richting autodealer Van Poelgeest Naarden. Niet alleen om de nieuwe auto van Floris op te halen, waarover later meer, maar ook om showroom te checken en voor een ritje in de allernieuwste BMW i7.

Ondanks dat Van Stippent favoriet van de show is, wat reden genoeg is, hebben we hem meegenomen omdat de oude auto van Floris, een BMW 545 e xDrive, daar ook te koop staat. Maar wat heeft Van Stippent daar mee te maken? Nou, hij, of beter gezegd zijn bedrijf, heeft de auto gratis gerepareerd, maar nog geen 24 uur later besloot Floris ‘m te verkopen. Niet zo chique. Het wierp echter wel z’n vruchten af, want hij kreeg er € 10.000 meer voor dan hij er voor betaald heeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris Wyers (@floriswyers)

Droomauto van Floris Wyers

Echter hebben de heren er zand overheen gegooid en dwarrelen ze samen de autodealer binnen. Zodra ze bijna iedere auto grondig hebben geïnspecteerd, een testje erop hebben zitten en onderwijl een fles hebben gesabreerd, is het tijd voor de grote onthulling: de droomauto van Floris! Het doek wordt er met een ferm ruk vanaf gehaald en het is een… BMW 745E. “Een maatje groter dan ik al had”, aldus de trotse, nieuwe eigenaar.

De altijd kritische en doorgronde Van Stippent vindt het fantastisch, maar valt daarna terug op het woord ‘prima’. Hoe dan ook, Floris is als een kind zo blij met zijn nieuwe daily driver. Bekijk de video hieronder.