In de mode-industrie worden voortdurend grenzen verlegd en nieuwe trends geboren. Elk seizoen worden we verrast door innovatieve ontwerpen en materialen die ons verbeeldingsvermogen prikkelen. Eén van de meest opwindende ontwikkelingen in de afgelopen tijd, is de introductie van de full-body wetsuit in een zwart met marineblauw kleurenthema van luxemerk Christian Dior.

Vissla x Christian Dior

Christian Dior heeft zich gewaagd aan een geheel nieuwe categorie van kledingstukken. Om een volwaardige wetsuit te ontwerpen ging het Franse modehuis een samenwerking aan met Californische surfkledingmerk Vissla. Zoekt u bescherming tegen de elementen, maar ook een gevoel van luxe en verfijning, dan is de wetsuit van Christian Dior de perfecte keuze.

Terwijl traditionele wetsuits meestal worden gekenmerkt door een eenvoudig en functioneel uiterlijk, heeft Christian Dior een scala aan stijlvolle details toegevoegd die hun wetsuits naar een hoger niveau tillen. Met de Dior-wetsuit kunnen stijlbewuste strandgangers zich onderdompelen in de wereld van high fashion, terwijl ze genieten van hun favoriete activiteiten op het water.

Dior wetsuit-02

“Het Diorivage-motief maakt deel uit van de Beach Capsule-collectie en is een ode aan de betoverende schoonheid van de waterwereld via een onderwatersnapshot”, aldus Dior. De combinatie van felle kleuren, luxueuze stoffen en verfijnde afwerkingen zorgt ervoor dat deze wetsuits een mode-uitspraak zijn, zowel in het water als op het strand.

De materialen zijn lichtgewicht, flexibel en ademend, waardoor de bewegingsvrijheid behouden blijft en het lichaam op een optimale temperatuur blijft tijdens het surfen of andere watersportactiviteiten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dior Official (@dior)

Een ander belangrijk aspect van de Dior wetsuits is de aandacht voor duurzaamheid: het pak bestaat uit milieuvriendelijke, gerecyclede materialen (zoals gerecyclede ritstrekkers van Parley) en duurzame productieprocessen. De in gelimiteerde oplage lijn westuits wordt samengesteld in Japan en is stukken anders dan elk ander stuk in de collectie van Dior.

Voor ongeveer € 3.200 zal u nooit meer ongezien de oceaan verkennen.