Sylvie Meis is een bekende Nederlandse televisiepersoonlijkheid, model en ondernemer. De Nederlandse is uitgegroeid tot een geliefd figuur in de entertainmentindustrie, vooral in Duitsland. Zo woont dan ook in Hamburg, maar daar is onlangs ingebroken. Dieven namen voor € 800.000 aan sieraden en handtassen mee, meldt de Duitse krant Hamburger Abendblatt.

Ingebroken bij Sylvie Meis thuis in het Duitse Hamburg

Naast haar televisiewerk heeft de 45-jarige Sylvie Meis haar eigen lingerielijn gelanceerd en heeft ze samengewerkt met verschillende mode- en schoonheidsmerken. Haar ondernemersgeest en gevoel voor stijl hebben bijgedragen aan haar succes als zakenvrouw en ze heeft een sterke aanwezigheid in zowel de modewereld als de entertainmentindustrie.

Meis, de ex van onder meer Rafael van der Vaart en Niclas Castello, begon haar carrière als model en heeft een turbulent liefdesleven achter de rug. Haar persoonlijke leven heeft regelmatig de krantenkoppen gehaald. Ook nu is dat weer het geval. Ditmaal heeft het echter niets met haar dateleven te maken, want Meis is onlangs benadeeld door dieven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Volgens Hamburger Abendblatt zouden de dieven zo’n 25 handtassen van het merk Hermès meenemen. Peperdure handtassen kunnen we wel zeggen, want een speciale uitvoering, een zogenaamde, Hermès Birkin Bag, vertegenwoordigd een waarde van ongeveer een ton. In totaal is ze ruim € 800.000 aan waarde van spullen verloren.

Via dakraam naar binnen gedrongen

Op het moment van de roofactie zou Sylvie aanwezig zijn bij de première van de film Barbie, waardoor de dieven zo goed als vrij spel hadden. Door gebruik te maken van de steigers naast een huis in de buurt konden de dieven het dak bereiken van Sylvie’s huis en op deze manier via het dakraam naar binnen glippen, zo schrijft de lokale politie.

Ondanks de ups en downs in haar persoonlijke leven, heeft Sylvie Meis altijd veerkracht getoond en is ze erin geslaagd om zichzelf te blijven ontwikkelen als professional. Hopelijk is dat ook nu het geval.