Elektrische fietsen hebben een ware revolutie doorgemaakt en met de opkomst van geavanceerde technologieën en innovatieve ontwerpen, lijkt dit hét tijdperk van de e-bike te worden. Voor degenen die op zoek zijn naar niet minder dan het allerbeste op het gebied van elektrische fietsen, hebben we een lijst samengesteld van de 3 meest luxueuze e-bikes van dit moment.

Riese & Müller Superdelite GT Rohloff HS

Te beginnen met Riese & Müller, bekend om zijn hoogwaardige elektrische fietsen met uitstekende prestaties en innovatieve ontwerpen. Hun paradepaardje is de ‘Superdelite’. Deze Speed Pedelec is speciaal ontwikkeld voor lange fietsritten, waardoor ‘ie is uitgerust met “hoogwaardige onderdelen, slimme veiligheidstechnologieën en strakke afwerkingen”.

De Superdelite GT Rohloff HS is verkrijgbaar in verschillende framehoogte en kleuren, biedt ondersteuning tot 45 kilometer per uur – dankzij de Bosch Performance Line Speed middenmoter met 250 W. De e-bike met een enorm bereik tot maar liefst 300 kilometer kost € 9.919.

Stromer ST5 ABS

Stromer ST5 ABS-01

Stromer is gespecialiseerd in high-performance e-bikes, met krachtige motoren en geavanceerde technologie. Deze Zwitserse fabrikant heeft elektrische fietsen gecreëerd die niet alleen verbluffend zijn in design, maar ook krachtige motoren en geavanceerde technologieën bieden. Perfect voor het woon-werkverkeer.

Speelt geld geen rol en zoekt u het hoogst haalbare, kijk dan niet verder dan de Stromer ST5 ABS: het “onovertroffen vlaggenschip met maximaal vermogen en bereik”. De high-end componenten zorgen voor de hoogste prestaties en uitstekende rijdynamiek. De SYNO Sport motor levert 850 W vermogen, terwijl de accu een actieradius heeft van 180 kilometer. Prijskaartje? € 10.807.

Koga Pace B10

Iets minder te besteden, maar niet bereid in te leveren op kwaliteit en design? Dan kan de Koga Pace B10 zomaar dé e-bike voor u zijn. Het is een veelzijdige en krachtige elektrische fiets met een actieradius van circa 240 kilometer. Het frame is opgetrokken uit hoogwaardig aluminium en de traploze Nuvinci versnellingen zijn eenvoudig om te schakelen

De exemplaren van dit model – een ” meesterlijk samenspel van design en technologie” – staan in de etalage met een prijs van € 5.199.