Het Zweedse luxemerk Golden Concept heeft onlangs een exclusieve collectie Apple producten onthuld, met diamanten ingelegd en een prijskaartje van maar liefst € 250.000. Deze weelderige serie omvat de iPhone 15 Pro Max, Apple Watch Ultra 2 en meer, allemaal schitterend versierd met prachtige diamanten.

Meesterwerken van vakmanschap

Elk item in deze luxueuze set vereiste meer dan 500 uur aan vakmanschap om te voltooien, uitgevoerd door bekwame ambachtslieden. Het resultaat is een meesterwerk dat elegantie, exclusiviteit en prestige uitstraalt.

De luxe set wordt geleverd in een handgemaakte zwarte eikenhouten doos, prachtig versierd met wit leer. Deze doos wordt op maat gemaakt voor elke klant en biedt verschillende personalisatiemogelijkheden.

Schitterende exclusiviteit

In totaal zijn er maar liefst 7586 diamanten gebruikt om de gehele set te versieren, wat de exclusiviteit en waarde ervan verder benadrukt. Puia Shamsossadati, CEO van Golden Concept, benadrukt dat de prijs van deze collectie de ambachtelijke uitmuntendheid en arbeid weerspiegelt die in het creëren ervan is gestoken. Het Zweedse luxemerk streeft ernaar om een gevoel van prestige te creëren in de luxe markt.

Het is ook belangrijk op te merken dat dergelijke luxe items vaak in waarde stijgen na verloop van tijd, waardoor ze niet alleen een exclusieve levensstijl bieden, maar ook een mogelijke investeringsmogelijkheid kunnen zijn.

Op Maat Gemaakte Juwelen voor iPhone en AirPods

De op maat gemaakte iPhone 15 Pro Max en AirPods Max uit deze collectie zijn ware kunstwerken. De iPhone 15 Pro Max heeft een platina achterplaat en is bedekt met maar liefst 2448 met de hand gezette diamanten. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om een ongekende luxe ervaring te bieden aan degenen die deze unieke smartphone bezitten.

Ook de AirPods Max in deze set zijn voorzien van geplatineerde oorschelpen en 1395 prachtige met de hand gezette diamanten. Deze draadloze koptelefoon biedt niet alleen uitstekende geluidskwaliteit, maar ook een ongeëvenaarde esthetiek.

Andere Juweeltjes in de Collectie

Naast de iPhone 15 Pro Max en AirPods Max omvat deze exclusieve collectie ook een automatisch horloge van Zwitserse makelij dat het ontwerp van de Apple Watch Series 9 nabootst. Dit horloge combineert traditioneel vakmanschap met moderne technologie en is een perfecte aanvulling op de rest van de set.

Bovendien bevat de collectie een diamantgecoate versie van GC’s Royal Edition Apple Watch-kast. Dit horloge maakt gebruik van hoogwaardige materialen en edelstenen om een uniek stuk te creëren dat zowel functioneel als luxueus is.

Zweeds Luxemerk Onthult met Diamanten Ingelegde Apple-Producten ter Waarde van €250.000 Zweeds Luxemerk Onthult met Diamanten Ingelegde Apple-Producten ter Waarde van €250.000

Leef in Stijl

Deze luxe collectie biedt een unieke en exclusieve levensstijl. Golden Concept streeft er altijd naar om zijn klanten een onderscheidende levensstijl te bieden. Met deze nieuwe collectie, die hun exclusiefste aanbod tot nu toe is, willen ze mensen in staat stellen om hun individualiteit volledig uit te drukken en een statement te maken met technologie die elegantie en prestige combineert.

 

Dit Zweedse luxemerk biedt een Apple-ervaring die schittert vanwege zijn juwelenpracht. De collectie van Golden Concept is een perfecte samensmelting van luxe technologie en kostbare edelstenen. Het biedt Apple-fans de mogelijkheid om op te vallen en zich te onderscheiden in een wereld waarin technologie steeds meer geïntegreerd raakt in ons dagelijks leven.

Of het nu gaat om het pronken met de op maat gemaakte iPhone 15 Pro Max, het genieten van muziek met de AirPods Max of het dragen van een exclusief horloge, deze collectie belichaamt elegantie, exclusiviteit en prestige in zijn puurste vorm.