Gucci introduceert een zeer eigenzinnig horloge voor de komende lente en zomer. Het horloge draagt de naam Green-Red-Green. Geheel in overeenstemming met de eigenzinnigheid van Gucci is het horloge een gedurfde, nieuwe mix van een aantal originele ontwerp ideeën.

Gucci’s befaamde groen-rood-groen gekleurde motief loopt door van de horlogekast in de band. Deze zijn allebei gemaakt van plexiglas. De geometrische lijnen van de band en kast worden gecontrasteerd door een geskeletteerde wijzerplaat die het inwendige mechaniek laat zien. De geskeletteerde wijzerplaat en het zichtbare uurwerk zijn voorzien van een laagje bladgoud.

Op de achterdeksel van het horloge introduceert Gucci een nieuw symbool voor het merk. Daar is een honingbij zichtbaar; een dier dat groei en bloei symboliseert. Het Green-Red-Green horloge is wederom een zeer eigezinnige creatie die modebewuste horlogeliefhebbers zal aanspreken. Kortom, een echte nieuwe eye-catcher in de Gucci collectie!

Prijs: €490

Referentie: YA143401