Hoewel Hotel de Paris in Monaco officieel is gesloten voor een jarenlange renovatie, zal er dit voorjaar een bijzondere pop-up Suite van Dom Pérignon Suite er alsnog voor zorgen dat een verblijf vol fijnproeven, bubbels en zon mogelijk is in dit vooraanstaande hotel. Veel van de regelmatige bezoekers van Monaco waren radeloos afgelopen januari nadat het Hotel de Paris een veiling hield waarbij al het interieur van het hotel werd verkocht, met alles van badjassen tot piano’s van de American Bar, sloot het hotel zijn deuren voor een 4 jaar durende restoratie.

De herzieningen van het hotel zijn nu een jaar bezig, en zullen ervoor zorgen dat een nieuwe binnenplaats, spa, zwembad en een villa op het dak met een eigen tuin en zwembad bij de heropening van het hotel aanwezig zullen zijn. Naast een herinrichting van de bestaande kamers en suites, zal een beperkt aantal gasten in de gelegenheid worden gesteld om te verblijven in een nog steeds toegankelijke deel van het hotel als bewoners van een “pop-up” suite ontwikkeld in samenwerking met Dom Pérignon.

CdmaSJzWoAAJHYS.jpg-large

Suite 321 zal beschikbaar zijn om te boeken vanaf 14 maart – 30 mei en moet vooral een beroep doen op champagne kenners en fijnproevers. Na een welkomstcocktail bij de bar van het hotel Américain (die open blijft tijdens renovatiewerkzaamheden), kunt u zich terugtrekken in uw kamer om een ​​fles Dom Pérignon Vintage 2006 open te trekken en vervolgens van een vijf-gangen diner te genieten in het geprezen Le Louis XV-Alain Ducasse restaurant, gecombineerd met nóg meer champagnes. Mocht uw uithoudingsvermogen nog niet zijn uitgeput, kunnen u ook de Dom Pérignon wijnkelder van het hotel in privé verkennen.

Hoewel de suite geaccentueerd is met marmer, rookglas en verkoold hout, heeft  het wel de uitstraling van een Pop-Up ruimte – een spiegel leunt tegen de muur van de slaapkamer in plaats van dat deze is opgehangen, meubels zijn onopvallend.

4

Voor toegewijde fans van het hotel die niet nóg 3 jaar willen wachten om te verblijven in het pand, of de ultieme Dom Pérignon toegewijden, kunnen een verblijf in de suite boeken vanaf € 4500 (met tarieven vanaf € 2.733 voor extra nachten ).Deze eerste pop-up suite belooft de eerste van een drie maanden durende samenwerking van het Hotel de Paris met verschillende high-end merken te zijn.