Overal op de wereld schieten de vastgoedprijzen weer omhoog. De rijkste ter aarden schuwen dan ook niet voor de  nieuwe prijsrecords en er wordt weer volop verkocht en gekocht. Vooral in Amerika lopen de prijzen hoog op, tot aan een half miljard dollar, maar ook in Monaco kunnen we er wat van. Dit zijn de 10 duurste internationale woningen waar dit jaar door Pure Luxe over is geschreven.

10) Bel Air Villa van $85 Miljoen

Deze villa, genaamd Le Belvédère, wordt omringt door enorme rozentuinen, fonteinen en beeldtuinen. Het gebouw van 4.460 m2 in Californië is geïnspireerd door een Frans chateau. Dit is ook te zien in het interieur, wat gevuld is met kroonluchters, uitgebreide open haarden en beschilderde plafons. Lees hier meer.

9) Beverly Hills van $ 100 Miljoen

Een van de meest indrukwekkende woningen die momenteel wordt gebouwd in Beverly Hills is ontworpen door een team van architecten uit Shubin + Donaldson, en er zal een prijskaartje van $ 100.000.000 aan hangen. Voor dat geld krijg je 2276 vierkante meter aan leefruimte, evenals 14 badkamers en 7 slaapkamers, waaronder een sublieme 288 m2 master suite. Lees hier meer.

8) Michael Jackson’s Neverland van $100 Miljoen

In de omgeving van Los Olivos, Californië in Amerika ligt de Sycamore Valley Ranch, beter bekend als Neverland, met bijna 11.000.000 vierkante meter grond, dat zijn 2200 voetbalvelden. Op het landgoed staan meerdere huizen, gastaccommodaties en stallen. Het grootste huis bestaat uit 6 slaapkamers en 7 badkamers verdeeld over het woonoppervlakte van 1170 vierkante meter. Lees hier meer.

7) Decadente Droomvilla op Long Island van $100 Miljoen

Wat een plaatje moet dat zijn, om ’s ochtends wakker te worden en in de verte de skyline van New York te zien wanneer u de gordijnen openslaat van uw royale master bedroom. Dat is nog maar één van de vele perks die deze decadente droomvilla te bieden heeft. Wat dacht u van een natuurstenen afwerking voor de keukens, badkamers en verschillende hallen van de uit 3 gebouwen bestaande landgoed. Lees hier meer.

6) Gigantische Villa in Beverly Hills van $150 Miljoen

Carolwood Drive, een van de meest prestigieuze straten van Los Angeles, is het adres van deze geweldig imponerende villa van $150 miljoen in Amerika. De gigantische woning heeft bijna 2.800 vierkante meter aan leefoppervlakte en bevat daarin 10 slaapkamers en 20 badkamers/toiletten. De villa heeft daarnaast nog een groot stuk land rondom die zorgen voor een prachtige groene omgeving en de nodige privacy. Lees hier meer.

5) 350 Park Avenue Penthouse in New York van $250 Miljoen

Vastgtoedprijzen rijzen de pan uit over de hele wereld. Vooral in Londen en New York is het niet meer te houden. Het duurste appartement ter wereld is nu te koop in Manhattan, New York. De prijs van het penthouse stijgt verreweg boven de rest uit met een slordige 250 miljoen dollar (ongeveer 220 miljoen euro). De woning wordt verkocht door ontwikkelaar Vornado Realty Trust. Lees hier meer.

4) Château Louis XIV van € 275 Miljoen

Een koper uit het Midden-Oosten heeft een recordbedrag betaald voor deze gigantische villa in de buurt van Parijs. Als u denkt dat de reden voor dit gigantische bedrag de historie achter de villa is, dan heeft u het helaas verkeerd. Het landhuis is namelijk pas 4 jaar geleden aangelegd en is een paar kilometers Noord van Versailles gelegen. Lees hier meer.

3) Koninklijke Villa Aan Côte d’Azur van €300 Miljoen

Aan de Franse Côte d’Azur ligt de villa van 300 miljoen euro die voorheen in eigendom was van de Belgische koning Leopold II. De villa die nu te koop staat was door de koninklijke vorst gekocht voor zijn maîtresse, zo meld dagblad De Standaard. De huidige eigenaar van de woning, drankenfabrikant Campari, zette de villa Les Cèdres in Saint-Jean-Cap-Ferrat weer op de markt. Lees hier meer.

2) Duurste Penthouse ter Wereld Ligt in Monaco van €350 Miljoen

Het duurste penthouse op de markt wordt je niet zomaar, maar het is Tour Odéon in Monaco gelukt. Voor de prijs van 350 miljoen euro krijgt de toekomstige bewoner een appartement van 325m2 verdeeld over vijf vloeren. Het appartement zit op de 45e tot de 49e vloer van het Tour Odeon gebouw. Het duurste penthouse ter wereld is de definitie van het speelpaleis van de moderne vrijgezel. Lees hier meer.

1) Grootste Amerikaanse Villa van Deze Eeuw van $500 Miljoen

Het kroonjuweel van Bel Air, een gigantische villa op een heuvel met 360-graden uitzicht rondom, wordt binnenkort de grootste Amerikaanse residentie van deze eeuw. Op de hoogste heuvel van de bekende prestigieuze buurt van Los Angeles, heeft deze villa het uitzicht helemaal voor zichzelf. Met uitzicht op de Stille Oceaan, Beverly Hills & Los Angeles vanaf de verschillende kamers van de nieuwe villa. Het moderne huis wordt gedurende 20 maanden gebouwd en neemt bijna 9.300 vierkante meter in beslag. Het zal bestaan uit een hoofdgebouw van bijna 7.000 vierkante meter en twee kleinere huizen. Lees hier meer.

Lees ook: Luxe Lijstjes: De 6 Meest Bijzondere Superjacht Concepten van 2016