In de omgeving van Los Olivos, Californië in Amerika ligt de Sycamore Valley Ranch, beter bekend als Neverland, met bijna 11.000.000 vierkante meter grond, dat zijn 2200 voetbalvelden. Op het landgoed staan meerdere huizen, gastaccommodaties en stallen. Het grootste huis bestaat uit 6 slaapkamers en 7 badkamers verdeeld over het woonoppervlakte van 1170 vierkante meter.

De woning is ontworpen door Robert Altevers voor William Bone in een Frans-Normandische stijl en is tot in de perfectie uitgevoerd in 1982. Het huis ligt tussen adembenemend mooi vormgegeven tuinen en verschillende meren met een heuse waterval. De tuin bestaat verder uit een BBQ gedeelte met genoeg ruimte voor tot 16 gasten, een tennisbaan, zwembad en aangelegen ‘poolhouse’.

Verdere gebouwen op het landgoed zijn: 3 losse gastverblijven, een bioscoopzaal met podium, verschillende stallen en een onderhoudswinkel. Dit alles voor de prijs van $100 miljoen, wat een koopje..!

Lees meer over dit landgoed op de website van James Edition.

Lees ook: De Marokkaanse Bond Schurk Villa Uit ‘Spectre’ is Nu Te Koop (Foto’s)