Maak kennis met Oasis Parcs: de moderne verhuurorganisatie van luxe vakantievilla’s en andere premium accommodaties op bijzondere locaties in Europa en Curaçao. Geniet van ruimte, luxe en ongeëvenaarde service op de allermooiste plekken.

Luxe en hotelservice bij Oasis Parcs

Oasis Parcs is opgericht in 2013. Malou Versloot, Commercieel Manager van Oasis Parcs: “Wij zijn Oasis Parcs begonnen omdat wij vonden dat er iets miste in de vakantieparken-markt voor het hogere segment. Er bestonden traditionele vakantieparken en luxe hotelresorts, maar niets daartussenin. Wij kwamen toen zelf op het idee om een vakantieresort op te zetten dat luxer is dan een traditioneel park, plus de service van een hotel. Tijdens het verblijf in onze resorts genieten gasten zonder zorgen, want overal is aan gedacht.

Oasis Parcs staat voor persoonlijke service, hoge kwaliteit en authentieke producten: de locaties zijn recreatief aantrekkelijk en nét even anders dan wat je normaal gesproken tegenkomt. Wij zijn er voor partners, gezinnen en families die willen genieten van een onbezorgde en onvergetelijke vakantie in kwalitatief hoogwaardige en eigentijdse accommodaties.”

Ouddorp, Curaçao en Vendée

Op dit moment bestaat het aanbod van Oasis Parcs uit drie resorts die zich bevinden in Ouddorp, Curaçao en Vendée in Frankrijk. Alle drie de resorts bieden de perfecte combinatie van een natuurlijke omgeving, veel ruimte, luxe accommodaties, kwalitatief hoogwaardige restaurants en uiteraard de persoonlijke service. Malou: “Elk park is anders, dus het maakt bij ons – in tegenstelling tot vele andere traditionele vakantieparken – echt uit welke locatie je kiest. Ieder resort biedt een onderscheidende beleving in een aantrekkelijk toeristisch gebied met een prachtige omgeving, historische bezienswaardigheden en levendige steden. De uitstraling, stijl en architectuur van het resort zijn één met de omgeving.”

Punt-West

Punt-West Hotel & Beachresort
De stijlvol ingerichte villa’s en hotelstudio’s van resort Punt-West in Ouddorp liggen echt óp het strand. En dat zie je bijna nergens. Malou: “Op dit resort ben je omgeven door het ongerepte natuurgebied De Punt van maar liefst 150 hectare groot. Dit is de perfecte plek om volledig tot rust te komen in eigen land. Alle villa’s liggen in de duinen of op het strand rondom de aangelegde baai van het resort. De hotelstudio’s liggen midden in de baai, waar ook Beachclub ‘Werelds aan het strand’ zich bevindt: hier kunnen gasten tijdens hun verblijf terecht voor een lunch, borrel of diner.”

Les Jardins du Chateau d’Olonne

Les Jardins du Chateau d’Olonne
Het vakantiepark ‘Les Jardins du Chateau d’Olonne’ bevindt zich in een bosrijke omgeving vlakbij de Atlantische kust bij de plaats Les Sables d’Olonne (Vendée, Pays de la Loire). Malou: “Het bijzondere aan dit resort is dat alle vakantievilla’s beschikken over een privétuin inclusief zwembad voor optimale privacy en rust. Het park beschikt over brede faciliteiten voor ontspanning en vermaak voor jong en oud. Zoals een tennisbaan, speeltuin, diverse watersportfaciliteiten, mooie fiets- en wandelroutes, dichtbijgelegen golfbanen en een, met een Bib Gourmand bekroond, restaurant.”

Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort

Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort
Oasis Coral Estate is een uniek, luxe en onlangs geheel vernieuwd resort midden in een natuurgebied aan de idyllische zuidkust van Curaçao. Malou vertelt: “Het resort is uitgegroeid tot een plek waar locals regelmatig komen om de toeristische drukte van de stad te ontvluchten. Het zeer ruim opgezette park van 350 hectare groot biedt unieke hotelkamers met zeezicht en luxe vakantiehuizen en ligt direct aan de azuurblauwe Caribische Zee. Oasis Coral Estate is het kloppende hart van Coral Estate, waar ook veel BN’ers wonen en vakantie vieren. Het resort biedt luxe voorzieningen, met onder andere een ‘infinity’ zwembad, een Spa & Wellness, een duikschool, een bar en een restaurant.”

Pure Luxe arrangement
Kunt u na het lezen van dit artikel ook niet wachten om een bezoek te brengen aan een van de resorts van Oasis Parcs? Dan hebben wij goed nieuws! Speciaal voor de lezers van Pure Luxe heeft Oasis Parcs onderstaand arrangement samengesteld.

Verblijf bij Oasis Parcs Punt-West inclusief:

  • 2 nachten in een Hotelstudio voor 2 personen
  • Gratis tapas-borrelplank met drankje voor twee personen bij Werelds aan het Strand
  • 1 dag gratis fietshuur
  • Dagelijks ontbijt

Prijs september 2017: €350 per studio
Prijs oktober 2017: €320 per studio
Prijs november/december 2017*: €275 per studio
Upgrade naar Waterkantstudio mogelijk voor €25 extra.

Dit arrangement is te boeken via het callcenter van Oasis Parcs: +31 (0)10 268 7000 of info@oasisparcs.com. Graag bij het boeken vermelden dat het gaat om het ‘Pure Luxe’ arrangement.

* Uitgezonderd de kerstvakantie van 21 december tot 31 december

Tekst: Odette van der Veeken
Fotografie: Oasis Parcs

Lees hier meer artikelen uit Pure Luxe Magazine 2