Het Griekse eiland Santorini is de afgelopen jaren flink gestegen in het lijstje van favoriete vakantiebestemmingen onder Europeanen. Sterker nog, een bezoek aan het eiland in ’t hoogseizoen is gegarandeerd een toeristische drukte van jewelste. Hoe kun je een vakantie richting Santorini dan alsnog aantrekkelijk maken? Met een verblijf bij het eerste ‘Luxury Lifestyle Resort’ van het eiland: Andronis Arcadia.

Het Andronis Arcadia resort is de overtreffende trap van luxe op Santorini

Voor het eerst in het toeristische bestaan van Santorini opent er een resort dat van een luxe niveau is als Andronis Arcadia. Het resort is op praktisch ieder vlak een overtreffende trap. Zo is er voor de gasten de mogelijkheid om gebruik te maken van de grootste infinity pool van het eiland. Daarnaast beschikt het resort tevens over de grootste villa – te boeken voor gasten – en heb je bij een verblijf in het resort direct toegang tot één van de zeldzame stranden op Santorini.

andronis arcadia resort santorini griekenland Pure Luxe

Het resort laat zich inspireren door de onaangetaste natuur van Santorini. Zo zie je door het hele resort terug dat er een bewuste balans is gezocht tussen beplanting en de ruwe kant benadrukt door stenen aspecten in het design. Zoals gezegd is het resort gefocust op het creëren van een lifestyle. Hierdoor is er genoeg aandacht voor activiteiten naast het ontspannen in het resort. Zo kun je deelnemen aan diverse excursies en worden er workshop georganiseerd. De foto’s spreken voor zich, een verblijf in Andronis Arcadia is gegarandeerd genieten. Meer informatie vind je hier.

andronis arcadia resort santorini griekenland Pure Luxe andronis arcadia resort santorini griekenland Pure Luxe andronis arcadia resort santorini griekenland Pure Luxe andronis arcadia resort santorini griekenland Pure Luxe andronis arcadia resort santorini griekenland Pure Luxe andronis arcadia resort santorini griekenland Pure Luxe andronis arcadia resort santorini griekenland Pure Luxe

Bron: Andronis Arcadia Resort