We lieten jullie al eerder kennismaken met de luxe Iphone ‘accessoires’ van het Russische Caviar. Dit keer verblijden ze elk mechanisch uurwerk liefhebber met hun nieuwe, extravagante en gepersonaliseerde IPhone XS & XS Max. Het is nogal overdreven als je ’t ons vraagt, maar er is blijkbaar een merk voor want de telefoons kennen gretig aftrek.

Grand Complications Skeleton collection

Het Russische bedrijf heeft de IPhone X al vaker gebruikt om hun kwaliteit en skills in personalisatie te tonen. Dit keer zijn de IPhone XS & XS Max de gekozen toestellen. Waar Caviar voorheen ook aanpassingen in technisch opzicht aanbracht – zie hier de IPhone X Tesla – is dit keer de buitenkant volledig gefinetuned. Geen technisch vernuft dus – maar des te meer opsmuk. Kies maar: dit pareltje of een ‘gewone’ Iphone XS Max met een peperduur abonnement.

Luxe IPhone PURE LUXE

De Iphone bevat een mechanisch skeleton uurwerk op de achterkant en is beschikbaar in afwerkingen van titanium, Roze met goud en Zwart met goud. De voorkant is onveranderd, maar de achterkant bestaat uit een Zwitserse mechanisme, een guillochering en bijpassende graveringen. Er zullen 99 stuks verschijnen voor elk mogelijke afwerking van de Grand Complications Skeleton iPhone. Elk zal een uniek serienummer bevatten. De titanium versie van de XS zal $6320 kosten. Voor de zwart met goud versie van de XS Max zal je $8080 neer moeten tellen. Prijzen van de andere versies liggen hier tussenin.

Luxe IPhone PURE LUXE Luxe IPhone PURE LUXE Luxe IPhone PURE LUXE Luxe IPhone PURE LUXE

Bron: Luxurylaunches