Mensen met veel geld zijn vaak in staat de meest bijzondere creaties ter wereld aan te schaffen. Of het nu gaat om dure bolides, gigantische huizen of extravagante sieraden – met geld koop je ’t allemaal. Floyd Mayweather, je weet wel, de nummer 1 in ons lijstje met best verdienende atleten, heeft in de laatste categorie geshopt. De bokskampioen telde een exorbitant hoog bedrag neer voor een horloge van Jacob & Co.

De ‘Billionaire’s Watch’ is Floyd Mayweather op ’t lijf geschreven

Floyd Mayweather aka Mr. The Money Team, heeft een zwak voor extreem dure dingen. Hij koopt graag producten met een prijskaartje van letterlijk ettelijke miljoenen. Zo heeft de bokser een aantal Bugatti Veyron’s tot z’n beschikking – want één is niet genoeg – en draagt hij de meest opvallende horloges. Floyd werd al eens gespot met een horloge omhuld door diamanten. Destijds ging het om een Hublot ‘Haute Joallerie’ met een prijskaartje van $1.100.000. Een torenhoog bedrag, maar slechts een schijntje vergeleken bij het prijskaartje van z’n laatste aanschaf.

Jacob & Co. staat erom bekend dat ze horloges maken die ver buiten het bereik van de ‘gewone’ consument liggen. Sommige stukken zijn mooi, anderen zijn bijzonder of gewoon ronduit lelijk. Nu weten we dat smaak een persoonlijk dingetje is, maar wat ons betreft is de Billionaire’s Watch van Jacob & Co. gewoon echt lelijk. Niet een beetje, maar heel erg lelijk. De beste man heeft maar liefst 18 miljoen dollar neergeteld voor z’n nieuwe ‘klokkie’. Het bewijst maar weer eens dat je met geld geen verfijnde smaak kunt kopen.