De Malediven klinkt in deze tijden als muziek in de oren. Toch mag je daarvoor diep in de buidel tasten tegen de tijd dat het weer verantwoord is om heen te gaan. Daarom zijn alternatieven altijd welkom toch? Op deze bestemming krijg je dat Malediven-gevoel, gewoon in Griekenland. Bespaard niet alleen een hoop centen die je weer aan andere leuke dingen kunt spenderen, je bent er ook nog eens in een oogwenk.

We hebben het hier over Stella Luxery Resorts. Dit felbegeerde oord is gevestigd in Kreta, direct gelegen aan de kust – met een eigen privéstrand. Het vakantiepark over het water is uitsluitend gedoeld op volwassenen gasten die willen genieten van een luxe verblijf in de beste toestanden mogelijk. Begin je dag met een frisse duik, lekker ontbijt of ga op eilandverkenning uit – er is genoeg te doen.

Uitgestrekt lagune-stijl zwembad

Het hotel heeft een buitenzwembad in lagune-stijl en een spa die zich rondom het hele vakantiepark uitstrekt. Als bezoekers heb je de keuze om flink uit te pakken in één van de twee bars. Maar dat moet je natuurlijk niet op een lege maag doen. Zorg dat je dus eerst een goede bodem hebt gelegd bij het nabijgelegen buffet of à la carte restaurant. Doe jezelf een plezier!

Griekenland

 

Veel opties in het luxe vakantiepark

Je hebt de mogelijkheid om zes verschillende verblijven te boeken. Het overgrote deel van de opties bestaat uit de ‘overwater-bungalows’ die zijn verbonden met de lagune. Maar er zijn ook Island Villa’s met een privé-zwembad, waar je vanaf je eigen mini villa je eigen zwembad in kunt duiken. Mocht je nou écht flink willen uitpakken, zijn er nog andere Premium en Luxury accomodaties. Wel komt iedere woongelegenheid met een flatscreen-tv, airconditioning, kluis, badjassen, slippers, een minibar en natuurlijk kan je oneindig gebruikmaken van de roomservice. Welke van de 225 verblijven je ook kiest, je bent ten alle tijden slechts een steenworp verwijderd van het water. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de fitness-ruimte of een spa nemen.

Vóórdat je al je vrienden Appt, is het echter vermeldenswaardig dat de verscheidene kamers plaats biden voor maximaal 3 personen. Dat geldt ook voor de ‘Premium’-verblijven. Goedkoop is het bungalowpark nou ook weer niet te noemen, maar je bent ieder geval ben je een stuk voordeliger uit, dan de populaire Zuid-Aziatische bestemming. Check de website meer informatie of als je direct wilt boeken.