Op 27 maart 2021 opende Club Med officieel de deuren van hun derde luxe resort in de Indische Oceaan. Na Mauritius en de Malediven behoort een resort in de Seychellen sinds kort ook tot hun diverse aanbod. Maak kennis met het Club Med Seychelles Eco-Resort op het ongerepte eiland Sainte Anne. Zowel geschikt voor kleine als grote avonturiers heeft het eiland Sainte Anne voor ieder wat wils.

Seychellen

De Seychellen zijn een archipel in Afrika in de Indische Oceaan ten noorden van Madagaskar. Ongeveer 1600 km ten oosten van het vaste land van het Afrikaanse continent. Het bestaat uit meer dan 115 eilanden, terwijl minder dan een derde daarvan is bewoond. Club Med’s resort is omringd door kristalhelder water zo ver het oog reikt, de geuren van de tropische jungle, een ongerepte plek met veel privacy en.

Het eiland biest een verscheidenheid aan betoverende ervaringen. Het is niet voor niets een populaire bestemming voor een huwelijksreizen, maar ook geschikt voor familie-uitstapjes, om maar iets te noemen. Sublieme stranden, kokospalmen, tropische bomen, baaien van fijn zand en rotsen. Het uniek Club Med Resort ligt in een beschermd natuurgebied in het hart van de Seychellen en is het enige hotel op dit 220 hectare grote miniparadijs. Op een kwartiertje varen vanaf het eiland Mahé.

Seychellen

Mahé is met 155 km² ongeveer net zo groot is als Texel. De hoofdstad Victoria ligt ook op dit eiland. De Seychellen zijn met hun inwoneraantal het kleinste land van Afrika en het behoort daarbij ook tot één van de kleinste landen van de wereld.

Biodiversiteit

Ontdek het beschermde ecosysteem van de eilanden, waar stranden met enorme rotsen en smaragdgroene wateren landschappen creëren die de mooiste ansichtkaarten waard zijn. Met diens kreken en uitzonderlijke fauna bevestigt elk eiland haar eigen identiteit.

Lees meer over het hagelnieuwe resort op de website van Club Med