De naam suggereert anders, maar Private Label London komt uit Dubai. De Nederlandse mentaliteit van: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg, is daar nog niet terechtgekomen. De professionals van Private Label hebben jarenlange ervaring in sourcing om de zeldzaamste horloges en sieraden te maken. Zie hier hun twee versies van de Cartier Santos.

Naast vastgoed, crypto en aandelen, zijn horloges een interessante manier om geld te investeren. Dan moet je eerst wel weten welke merken en modellen een goed rendement behalen. De Santos van Cartier kunnen we daar goed tussenscharen. En al helemaal wanneer ze gepersonaliseerd zijn, en ook nog eens in een gelimiteerde oplage naar buiten worden gebracht.

Cartier Santos De Cartier

De juweliers uit het Midden-Oosten hebben hun visie gericht op het Cartier Santos De Cartier– uurwerk als onderdeel van hun ‘Reflekt’ -collectie. Het oogverblindende horloge staat op Dover Street Market en is volledig ingelegd met witte VVS-diamanten (hoge kwaliteit diamanten), heeft een blauwe wijzerplaat van 39,8 mm en saffieren kroon.

Deze kostbare edelsteen-service, om het zo maar even te noemen, verandert het gewone in het buitengewone. Om dit uurwerk tot leven te weken is er zorgvuldig uitgekozen edelstenen uit de hele wereld en gezet door hun ‘meester van de edelsteenzetter’. Deze specifieke aanpassing wordt geleverd met een prijskaartje van £ 31.500 (ongeveer $ 44.425).

Maatwerk Cartier Santos

De collectie “Reflekt” omvat ook het Private Label Customized Cartier Santos. Dit uurwerk is volledig ingelegd met zwarte diamanten met een effen zwarte diamanten wijzerplaat. Deze oogt iets integreren, maar is nog steeds een bedrijvige bedoeling Ook zal je voor deze editie iets dieper in de buidel moeten tasten. Deze wordt namelijk aangeboden voor £ 27.750 (ongeveer $ 39.136).

Zie de foto’s hieronder om te kijken waar jouw smaak naar uitgaat. Word niet meteen al te enthousiast, want ze zijn al uitverkocht. Maar wie weet komt er binnenkort een nieuwe levering.

Cartier Santos zwart zijkant Cartier band
Cartier Santos wit diamanten Cartier Santos