Het marketingteam achter de nieuwe Barbie-film heeft zichzelf overtroffen. Ter gelegenheid van een nieuwe film over de meest iconische barbiepop met Margot Robbie (Barbie) en Ryan Gosling (Ken) in de hoofdrol zijn diverse partnerschappen gesloten en reclamespotjes gemaakt. Ook wordt een felroze villa in de Amerikaanse staat Californië voor twee nachten verhuurd.

Barbie’s Malibu DreamHouse

Barbie’s Malibu DreamHouse is tot leven gekomen in een felroze uitvoering. Het fantastische landhuis is zo intens roze als u zou mogen verwachten. Maar los van de levende kleuren en extravagante onderdelen, heeft degene met het genoegen om hier te spenderen vanuit het zwembad, inclusief waterglijbaan, een waanzinnig uitzicht op de naastgelegen oceaan. “De perfecte achtergrond voor Ken’s beeld-plastic paradijs.”

Dat terwijl we de andere voorzieningen ook zeker niet buiten beschouwing mogen houden. Want te denken van de dansvloer, de zonnebaden, de buiten fitness, de bioscoop, de bar en de barbecue? Om maar even iets te noemen. Zelfs de roze Xbox-spelcomputer is helemaal in het roze thema. Het Balibu-object huist twee slaapkamers en twee badkamers en een groot zwembad.

“Terwijl Barbie weg is, plaatst Ken zijn kamer in haar iconische Malibu DreamHouse op Airbnb en brengt Barbie’s geheel roze wereld terug op veler verzoek”, lezen we op de desbetreffende Airbnb-listing.

Twee nachten in de extravagante Barbie-villa

Belangstellenden kunnen vanaf 17 juli – een paar dagen voordat de film in de bioscoop zal gaan draaien – een poging wagen om één nacht te spenderen in dit extravagante bouwwerk- maximaal twee gasten tegelijk. Airbnb maakt van de gelegenheid gebruik om een eenmalige donatie doen aan Save the Children.

Klink op deze link om deel te nemen. De competitie zal groots zijn, maar zoals u weet: nooit geschoten is altijd mis. Weet wel dat het team achter de nieuwe film van regisseur Greta Gerwig de reiskosten niet zal vergoeden.