Martinhal Sagres in Portugal staat met name bekend als een luxe gezinsresort en dat klopt. Toch doen we dit paradijselijke toevluchtsoord met een overvloed aan luxe voor gasten van alle leeftijden te kort. Exclusieve accommodaties en voortreffelijke culinaire ervaringen, tal van faciliteiten en diensten… Martinhal Sagres streeft ernaar om elke bezoeker te verwennen en te verrassen. In dit artikel nemen we een kijkje in de onverwachte luxe van Martinhal Sagres, die je misschien niet zou verwachten van een gezinsresort. 

Een weelde aan accommodaties 

Laten we beginnen bij de hotelkamers of losse huizen die je kunt huren. Martinhal Sagres verwelkomt gasten met een scala aan weelderige accommodaties die voldoen aan de hoogste standaarden van comfort en stijl. Of je nu kiest voor een ruime hotelkamer met een adembenemend uitzicht op de oceaan, een privévilla met een weelderige tuin en een eigen zwembad, of een luxe strandhuis met directe toegang tot het strand, elke kamer en villa is ontworpen met oog voor detail en biedt een oase van rust en privacy. De elegant ingerichte kamers zijn voorzien van moderne voorzieningen en bieden een perfecte balans tussen functionaliteit en luxe. Of je nu als stel, als gezin, met vrienden of met 20 man iets zoekt… alles is aanwezig; van compacte kamers tot complete privé mansions.  

Culinaire verwennerij  

Een van de grootste verrassingen van Martinhal Sagres is de culinaire ervaring die het biedt. Het resort herbergt diverse uitstekende restaurants, elk met zijn eigen unieke sfeer en gastronomisch aanbod. Van verfijnde gerechten tot authentieke lokale smaken, het resott neemt je mee op een culinaire reis die je smaakpapillen zal betoveren.

Denk aan verse zeevruchten en gegrilde vleesgerechten, bereid met de beste ingrediënten uit de regio, gecombineerd met exquise wijnen die perfect samengaan met je maaltijd. Het resort hecht ook veel belang aan gezinsdiners, waarbij kinderen kunnen genieten van speciale kindermenu’s en activiteiten terwijl ouders ontspannen en genieten van hun maaltijd. 

Ontspanning en wellness 

Het luxe spa- en wellnesscentrum van het resort is een oase van rust en sereniteit. Laat je onderdompelen in een wereld van Zen terwijl getrainde therapeuten je behandelen met verkwikkende massages en schoonheidsbehandelingen. Geniet van een verfrissende duik in het binnenzwembad of ontspan in de sauna en stoombaden. Het wellnesscentrum biedt ook speciale behandelingen voor kinderen en tieners, zodat het hele gezin kan genieten van een ontspannende en verkwikkende ervaring. Ook kun je als stel een duo-massage krijgen in een aparte kamer.   

De spa

Sportieve avonturen en recreatie 

Voor degenen die houden van sportieve activiteiten en recreatie, beschikt het resort over een eigen tennisacademie, waar gasten van alle niveaus kunnen deelnemen aan lessen en clinics onder begeleiding van ervaren professionals. Daarnaast zijn er faciliteiten voor voetbal, volleybal en basketbal, zodat je je energie kwijt kunt. Voor de avontuurlijke geesten biedt Martinhal Sagres mogelijkheden voor surfen, zeilen en andere watersporten, waardoor je de prachtige kustlijn van de Algarve kunt verkennen op een spannende manier. 

 Ultiem ontspannen 

Het moge duidelijk zijn; Martinhal Sagres is veel meer dan alleen een gezinsresort. Het biedt een onverwachte luxe-ervaring die zelfs de meest veeleisende reizigers zal verrassen. Met weelderige accommodaties, een culinaire reis voor de smaakpapillen, een verfijnde spa-ervaring en een breed scala aan sportieve en recreatieve activiteiten, heeft Martinhal Sagres alles in huis om gasten van alle leeftijden te verwennen en te verrassen. Het is de ultieme plek om te ontspannen, plezier te hebben en onvergetelijke herinneringen te creëren. 

Martinhal Sagres in Portugal-01

Foto’s: Martinhal Resorts