Op Airbnb is één van de duurste accommodaties in Nederland een uit de kluiten gewassen villa in het chique Aerdenhout. Het object biedt slaapplek aan 10 gasten en het is verplicht om minimaal vijf nachten te boeken, waardoor de prijs al gauw in de duizenden oploopt.

Aerdenhoutse villa op Airbnb

Aerdenhout is een welvarende en chique woonplaats in Nederland, gelegen in de gemeente Bloemendaal, in de provincie Noord-Holland. Het staat bekend om zijn prachtige groene omgeving, statige huizen en luxe villa’s.

Aerdenhout

Zoals deze dus. Werkelijk niets ontbreekt aan het statige pand. Geen verassing dus dat 100 % van de recente gasten de locatie een 5-sterrenbeoordeling gaf. Niet alleen is het volgens de aanbieding “een weinige accommodaties in de omgeving met een zwembad”, er is zelfs een ZIP-lijn, een thuisbioscoop, terrassen, meerdere lounge plekken en een groot grasveld.

Binnen zijn de slaapkamers ruim opgezet en stralen elegantie uit. Kijk alleen al naar de gordijnen, de stoffen vloeren en de ruime bedden met hoofdborden. Ook de badkamers ogen gracieus met een strakke afwerking en ligbaden.

Wat moet dat kosten?

Afhankelijk van de exacte data zet een vijfdaags verblijf u al gauw € 10.717 terug. Bestaande uit de overnachtingen zelf (5x € 1.800), plus de schoonmaakkosten van € 151 en € 1.564 aan Airbnb-servicekosten.

Ongeacht de prijs zijn de gasten het unaniem met elkaar eens; een poosje hier wonen is een belevenis. Zo schrijf Frederik: “We hebben een geweldige familiereünie gehad in de villa. Het huis was spectaculair en luxe ingericht – comfortabele bedden, ruime badkamers, grote woon-eetkamers”. “Iedereen heeft het geweldig gehad en dat is de beste evaluatie.”

Lynnete is het daar ongetwijfeld mee eens. “Mooi huis op een geweldige locatie. Onze groep wilde niet weg. Erg dankbaar voor de accommodaties die ze hebben verstrekt. Het was gezellig, net zoals afgebeeld in de advertentie.”